Iatropedia

Ιπποκράτειο: «Μάχη» για τη ζωή της δίνει 17χρονη που είχε ατύχημα με πατίνι στα Γρεβενά

The female patient lays down in the hospital bed with her hands crossed while she tries to rest.

Η 17χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο 17χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε ατύχημα με πατίνι που συνέβη την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025 σε χωριό των Γρεβενών.

Η άτυχη νεαρή, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στην εκεί ΜΕΘ, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ως «κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας της.

Η κοπέλα υποβλήθηκε αμέσως σε πολύωρη επέμβαση από νευροχειρουργούς, καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η 17χρονη έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και είχε βρεθεί στα Γρεβενά για διακοπές, ενώ στο ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά και ο 15χρονος ξάδερφός της.

Φωτογραφία iStock