Η Ρωσίδα φορέας του Aids που εκδιδόταν στην Αθήνα!

  • Iatropedia
Αυτή είναι η Ρωσίδα η οποία εκδιδόταν στον οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα, ήταν φορέας του ιού του Αids και το γνώριζε. Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης, τουλάχιστον 15 άνδρες συνεβρέθηκαν μαζί της χωρίς προφύλαξη ενώ περίπου 600 επικοινώνησαν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε οίκους ανοχής, διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα, η οποία και συνελήφθη, καταρχάς επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Κατά την εξέταση η νεαρή Ρωσίδα δήλωσε ότι γνώριζε πως ήραν φορέας καθώς είχε εξετασθεί στη χώρα της και είχε βρεθεί θετική.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής.

Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.

Στην BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222

Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ