Iatropedia

Το μέλλον στην Ασφάλιση Υγείας το διαμορφώνετε εσείς!

Φροντίδα, απλότητα, ενσυναίσθηση, καινοτομία: τέσσερις αξίες που αντιπροσωπεύουν την Generali και όλα αυτά που θέλει να προσφέρει στη ζωή μας και που εκφράζονται μέσα από το κόκκινο χρώμα της.

Κόκκινο σαν το πάθος για την προστασία μας. Το δυναμισμό με τον οποίο αναζητά καινοτόμες λύσεις. Την ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει όσους την εμπιστεύονται. Την υπόσχεση να είναι πάντα παρούσα στις ζωές μας όχι μόνο για να μας προστατεύει αλλά και για να μας φροντίζει. Γιατί, τελικά, το κόκκινο της Generali δεν είναι απλά το χρώμα της. Είναι η στάση ζωής της.

Μια στάση ζωής που εκφράζεται μέσα από το νέο μοντέλο ασφάλισης που επικοινώνησε πρόσφατα η εταιρεία. Το Generali Caring Insurance Ecosystem. Η τεχνολογία παντρεύεται με την ασφάλεια και με επίκεντρο τη φροντίδα του ανθρώπου βάσει των διαφορετικών του αναγκών, οι παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις εμπλουτίζονται με έξυπνα εργαλεία, εφαρμογές και υπηρεσίες που δίνουν έμφαση στην πρόληψη, την ευζωία, την 24ώρη φροντίδα και την απρόσκοπτη επικοινωνία ανά πάσα στιγμή.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες δεν τίθενται μόνο στην υπηρεσία των πελατών αλλά φροντίζουν και  για τους ασφαλιστικούς συμβούλους. Οι οποίοι έχοντας πλέον στα χέρια τους ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης, μπορούν να είναι πάντα παρόντες στη ζωή των ασφαλισμένων και να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε τους ανάγκη.

Δημιουργήστε τη δική σας ασπίδα προστασίας με το Οικοσύστημα Υγείας Life On

Η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου είναι αυτή που θα πρέπει να καθορίζει και τη φροντίδα του. Αυτό φαίνεται πώς είναι το δημιουργικό όχημα πίσω από νέο πρόγραμμα ασφάλισης που παρουσιάζει η Generali, το Οικοσύστημα Υγείας Life ON.

Το Life On υλοποιεί τη νέα φιλοσοφία της Generali στην πράξη, γι’ αυτό και μπορείτε μόνοι σας να διαμορφώσετε τη δική σας Ασφάλιση Υγείας μέσα από το «do it yourself» εργαλείο του στο site της Generali.

Επιλέξτε τις καλύψεις σας βάσει των αναγκών σας, προσαρμόστε τες στον προϋπολογισμό σας και δείτε online το ενδεχόμενο κόστος, με δυνατότητα να κάνετε όσες προσαρμογές θέλετε.

Η καινοτομία όμως αυτού του προγράμματος δεν έγκειται μόνο στο online εργαλείο διαμόρφωσης, αλλά στο γεγονός ότι ξεφεύγει από τα όρια της παραδοσιακής ασφάλισης και εμπλουτίζει τις όποιες καλύψεις επιλέξετε με πρόσβαση σε καινοτόμα εργαλεία και έξυπνες εφαρμογές, που σας παρέχουν προσωποποιημένες συμβουλές και υπηρεσίες 24 ώρες το 24ώρο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Με το Life On έχετε πρόσβαση από την 1η μέρα της ασφάλισής σας στο My e-Doctor για να πραγματοποιείτε τηλεσυνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, να έχετε μια πρώτη διάγνωση της συμπτωματολογίας σας και να λαμβάνετε ιατρική συμβουλευτική και καθοδήγηση ό,τι ώρα θέλετε.

Παίρνετε επίσης και το My Health IQ και ουσιαστικά αποκτάτε έναν life coach στο κινητό σας. Έναν ψηφιακό βοηθό στον οποίο μπορείτε να καταγράφετε τις καθημερινές σας συνήθειες σε φυσική δραστηριότητα, διατροφή, διάθεση. Να λαμβάνετε εξατομικευμένες συμβουλές σύμφωνα με την κατάσταση υγείας σας και να κινητοποιείστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επιπλέον, αποκτάτε πρόσβαση και στο My e-Gym. Μία πλατφόρμα με μεγάλη ποικιλία video γυμναστικής για να παρακολουθείτε όποια σας ταιριάζουν και live gym sessions υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων προπονητών των Holmes Place.

Tέλος, το Life On σας εξασφαλίζει πρόσβαση στους διαιτολόγους και διατροφολόγους της Affidea για το δικό σας ατομικό διατροφικό πλάνο και σας φέρνει σε επαφή με τους ειδικούς ψυχικής υγείας της Melapus για online ή και φυσική συνεδρία, με το ραντεβού να κλείνεται την ώρα και μέρα της επιλογής σας online.

Ένα ολοκληρωμένο Οικοσύστημα Ασφάλισης… στο κινητό σας

Φυσικά οι καινοτομίες της Generali δεν σταματούν στην έξυπνη παροχή υπηρεσιών. Επεκτείνονται και στον έξυπνο τρόπο διαχείρισης όλων των παροχών των καλύψεών σας, όπου για πρώτη φορά διασυνδέονται και αλληλεπιδρούν από ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης: τo κινητό σας… μέσω της εφαρμογής My Generali, μέσω της οποίας μπορείτε:

Ζήστε με περισσότερη φροντίδα, ζήστε καλύτερα με την Generali

Σε έναν κόσμο, λοιπόν, που συνεχώς αλλάζει, κερδισμένος βγαίνει αυτός που παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του. Αυτό τον έλεγχο μας δίνει η Generali. Όχι μόνο με το Οικοσύστημα Υγείας Life On αλλά με όλες τις ασφαλιστικές λύσεις που παρέχει είτε για σπίτι, αυτοκίνητο ή και επιχείρηση. Γιατί στη ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνο προστασία. Χρειαζόμαστε τη σιγουριά ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποιον δίπλα μας για να απευθυνθούμε, να επικοινωνήσουμε, να απαιτήσουμε. Να ζήσουμε καλύτερα!