Δημοσίευση ΦΕΚ τοποθέτησης μόνιμης θέσης ιατρού στο Ακτινοθεραπευτικό του «Αγλαΐα Κυριακού»

  • Iatropedia
Το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Υγείας σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης αναφορικά με την διασφάλιση, εκ μέρους του Υπουργού, της εύρυθμης και συνεχούς λειτουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, σας πληροφορεί για τα εξής:

1. Με την αριθμ. Α2α/Γ.Π./48822/10−7−2015 απόφαση του Υπουργού Υγείας (ΦΕΚ 39/ΤΕΥΧΟΣ Γ/28.7.2015), η ιατρός ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ διορίζεται σε μόνιμη θέση ειδικευμένης ιατρού Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β΄ του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.

2. Παρατείνεται η θητεία του επικουρικού ιατρού που λήγει στις 2/10/2015. Ο δεύτερος επικουρικός συνεχίζει κανονικά τη θητεία του καθόσον αυτός προσελήφθη τον Μάιο του 2015.

3. Προκηρύσσεται άμεσα θέση εξειδικευμένου επικουρικού ιατρού με διετή θητεία, ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας με ειδικό προσόν 18μηνη αποδεδειγμένη κλινική εμπειρία στην παιδιατρική ακτινοθεραπεία.

4. Τέλος, αναμένεται η άμεση προκήρυξη μόνιμης θέσης Επιμελήτριας Α.

Η διασφάλιση της παροχής δημόσιας και δωρεάν Υγείας σε όλο τον ελληνικό λαό, πόσο μάλλον σε παιδιά, ήταν, είναι και θα παραμείνει απόλυτη προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης.