Iatropedia

Διήμερο συνέδριο Ενδοδοντολογίας με πρακτικά σεμινάρια στην Αθήνα

Το συνέδριο θα διεξαχθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Διήμερο συνέδριο Ενδοδοντολογίας διοργανώνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων. Στόχος του συνεδρίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των γενικών οδοντιάτρων.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, το συνέδριο τιτλοφορείται «Αthens Εndo meeting». Θα διεξαχθεί  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Golden Age (οδός Μιχαλακοπούλου 57).

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια από ειδικούς στην Ενδοδοντολογία.  Ειδικός καλεσμένος του συνεδρίου είναι ο Dr. Ronald Zapata, αναπληρωτής καθηγητής στον Ενδοδοντικό Τομέα της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

«Στόχος του συνεδρίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων του γενικού οδοντίατρου σε εξειδικευμένα θέματα της Ενδοδοντολογίας, θεωρητικά θέματα της κλινικής άσκησης στην Ενδοδοντολογία, καθώς και η εκπαίδευση και εξοικείωσή του στη χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές», επισημαίνει ο Σύλλογος.

Οι ενδιαφερόμενοι που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμά του μπορούν να ανατρέξουν ΕΔΩ. Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές γίνονται ΕΔΩ.