Iatropedia

Διαδικτυακή εκδήλωση για την ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα

Θα παρουσιαστεί το δωρεάν πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH του σωματείου  FairLife

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την σημασία της ψυχοκοινωνικής στήριξης των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα, των φροντιστών και του περιβάλλοντός τους, διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός FairLife.

Στη διάρκειά της θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης BREATH. Το πρόγραμμα πραγματοποιεί πιλοτικά η FairLife, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Παρέχεται δωρεάν στους ασθενείς με καρκίνο και τους οικείους τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, από τις 18.00 μ.μ. έως και τις 20.30 μ.μ. Αποτελείται από δύο ενότητες. Η πρώτη έχει ως θέμα την ψυχική υγεία και την ψυχολογική υποστήριξη. Ομιλητές θα είναι οι:

Πρόγραμμα BREATH

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την δεύτερη ενότητα, στην οποία θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες και τα αποτελέσματα του προγράμματος BREATH. Ομιλητές θα είναι οι:

Δηλώσεις συμμετοχής

Για το πρόγραμμα Breath θα τοποθετηθεί επίσης η ομάδα της FairLife με την συμμετοχή των κυριών Κορίνας Πατέλη Bell, προέδρου της FairLife, Θωμαΐδος Σαρακινιώτη, υπεύθυνης Προγραμμάτων και Μάριαμ Θεοδωράκη, ψυχολόγου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των επιστημονικών εταιρειών:

Η ενημερωτική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των βιωματικών εμπειριών ασθενών και φροντιστών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για να παρακολουθήσετε το webinar και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής, ανατρέξτε στον σύνδεσμο: https://fairlifelcc.com/webinar-psychiki-ygeia-kai-paroysiasi-programmatos-psychokoinonikis-ypostirixis-breath/