Iatropedia

Χαλκιδική: 51χρονη πέθανε μετά από αιμοκάθαρση – Έρευνα για τα ακριβή αίτια

Η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Νοσοκομείο Πολυγύρου – Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της μία 51χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική ερευνούν οι Αρχές. Σύμφωνα με το thestival.gr, η γυναίκα μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/10) χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από ιδιωτική κλινική της Χαλκιδικής, όπου υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση, στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, η 51χρονη κατέληξε.

Για τον θάνατό της ενημερώθηκαν οι Αρχές και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την έως τώρα έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε χρόνια νεφρική και χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα.

Φωτογραφία: istock