Η ELPEN στο πλευρό των φαρμακοποιών για συνεχή επιμόρφωση

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ELPEN και το τμήμα Consumer Health Care, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, της βιωσιμότητας του ελληνικού φαρμακείου υποστηρίζει για μια ακόμη χρονιά με χορηγία την 7η Διημερίδα και Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ».

Η διημερίδα που στηρίζει η ELPEN θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»). H είσοδος είναι δωρεάν για φαρμακοποιούς και γιατρούς.

Στόχος της διημερίδας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των φαρμακοποιών, των ιατρών, των βοηθών και των συνεργατών τους, σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας της Υγείας, και η επαγγελματική τους εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει δυνατότητα απευθείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας, του εμπορίου, των καναλιών διανομής και των παροχών υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.