Τα Top-3 μυστικά για πιο σαρκώδη χείλη

  • Iatropedia
Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αποκτήσουν πιο γεμάτα και πιο αισθησιακά χείλη.

Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, καθώς μπορεί να έχει πολλές δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και να οδηγήσει σε μη ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δείτε τρεις εγγυημένες μεθόδους για πιο σαρκώδη χείλη:

Βουρτσίστε τα χείλη σας με στεγνή οδοντόβουρτσα

Το βούρτσισμα όχι μόνο θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αλλά θα κάνει τα χείλη σας πιο ομαλά, θα τονώσει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία και θα τα κάνει ελαφρώς πιο “γεμάτα”. Προκειμένου να ενισχυθεί η δράση του βουρτσίσματος, μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο μέλι ή βαζελίνη στην οδοντόβουρτσά σας. Αυτό θα κάνει τα χείλη σας ακόμη πιο απαλά και ρόδινα.

Κάντε τακτικά απολέπιση στα χείλη σας

Ετοιμάστε ένα φυσικό scrub αναμιγνύοντας μια μικρή ποσότητα ζάχαρης με νερό και φτιάχνοντας μια λεπτή πάστα. Προσθέστε μερικές σταγόνες από κάποιο ενυδατικό λάδι για καλύτερα αποτελέσματα ενυδάτωσης και εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη σας. Κάντε μασάζ σε μικρούς κύκλους, σκουπίστε και βάλτε στη συνέχεια το αγαπημένο σας lip gloss. Αυτό το scrub μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ ερεθισμό, ο οποίος θα εξαφανιστεί γρήγορα, αφήνοντας τα χείλη σας πιο γεμάτα με φυσικό τρόπο.

Να προτιμάτε τις φυσικές λύσεις όσο είναι δυνατόν αντί για τα χημικά προϊόντα

Οι καλύτερες επιλογές είναι τα φυσικά αιθέρια έλαια και τα σπιτικά προϊόντα που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι μακράς διαρκείας, όπως με τις άλλες χημικές μεθόδους, αλλά θα δώσει στα χείλη σας μια πληρέστερη και πιο αισθησιακή εμφάνιση για αρκετές ώρες! Πάντα να έχετε μαζί σας λίγο μείγμα χειλιών και να το εφαρμόζετε εκ νέου όποτε το χρειάζεστε. Μερικές καλές ιδέες για αυτό είναι τα αιθέρια έλαια από κανέλα, μέντα και πιπέρι καγιέν!

http://youqueen.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να φτιάξετε scrub με καφέ για την κυτταρίτιδα