Τα επτά αγκαθωτά αμαρτήματα του πέους

  • Iatropedia
Πριν από 700.000 χρόνια εμφανίσθηκε με αγκάθια.Με την πάροδο του χρόνου μεταμορφώθηκε: το μήκος του άλλαξε, εμφανίσθηκαν άνδρες με δύο πέη και με συνεχή στύση τουλάχιστον για τέσσερις ώρες. Ποιες είναι όμως οι επτά όχι θανάσιμες αλλά ''αγκαθωτές'' πληγές του;

Το μέσο πέος σε στύση φτάνει περίπου περίπου τα 14 εκατοστά. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine, σε δείγμα 1.661 ατόμων απέδειξε πως όπως το αλατοπίπερο είναι η ποικιλία της ζωής έτσι και στους άνδρες που μετείχαν στην μελέτη το μέγεθος κυμαίνονταν πέντε έως 26 εκατ. μάξιμουμ.

Ωστόσο ανάλογα με τις … καταστάσεις το μήκος διαφοροποιείται: οι ερευνητές που μέτρησαν τα πέη των ανδρών μετά από στοματικό σεξ ή σεξουαλική επαφή βρήκαν ότι το μήκος του τότε ήταν μεγαλύτερο από ότι όταν είναι σε κατάσταση Νιρβάνας.

Και επειδή το κάπνισμα μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος, μπορεί να συντομεύσει το μέσο μήκος του μέχρι 1 εκατοστό.

Μάλιστα όταν πρόκειται για το ανδρικό μόριο το μέγεθος έχει σημασία – τουλάχιστον για μερικές γυναίκες.Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν μεγαλύτερο οργασμό όταν οι σύντροφοι τους διαθέτουν μεγαλύτερα προσόντα σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine.

ανάλογο με το…ύψος

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το ιδανικό μέγεθος του πέους είναι σε συνάρτηση με το ύψος του άνδρα.

περιτομή

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής δεν εγκρίνει αλλά ούτε και αποθαρρύνει την περιτομή στα αγόρια σημειώνοντας ότι εγκυμονεί κάποιος κινδύνουςαλλά και οφέλη.

Το θέμα αυτό αποτελεί μήλο της έριδος μεταξύ των επιστημόνων καθώς έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες που δείχνουν ότι οι άνδρες με περιτομή βιώνουν μειωμένη σεξουαλική ευχαρίστηση .

νυκτερινή στύση

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τρείς έως πέντε στύσεις τη νύχτα ιδίως όταν βρίσκονται στη φάση του ύπνου (REM) .

Πέη που δεν βιώνουν τακτικά στύσεις κινδυνεύουν να χάσουν την ελαστικότητά τους επισημαίνουν οι ειδικοί.

τρομακτικό

Περίπου πριν από 700.000 χρόνια, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature το πέος ήταν πολύ τρομακτικό αλλά και αποκρουστικό.

Από την εποχή του Νεάντερταλ το αρσενικό πέος είχε αγκάθια.

H εξελικτική όμως διαδικασία του είδους είχε ως αποτέλεσμα την απόρριψη πολλών τμημάτων του ανθρώπινου πέους, συμπεριλαμβανομένων των αγκαθωτών αποφύσεων που έφερε.

Διέθετε και κεντρικό κόκαλο με επιστημονική ονομασίαbaculum-το οποίο εξαφανίστηκε και αυτό μέσα στην πορεία της εξελικτικής διαδικασίας.

με δυο πέη

Πολύ σπάνια, ένας άνθρωπος μπορεί να γεννηθεί με δύο πέη, μια σπάνια κατάσταση που συμβαίνει κάθε 5000000-6000000 άνδρες και είναι γνωστή ως diphallus.

Δυστυχώς για τους άνδρες αυτούς, αυτή η κατάσταση δεν σημαίνει ότι διπλασιάζει την διασκέδαση: Απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί.

συνεχής στύση

Οι άνδρες που υποφέρουν από μια επίμονη στύση που διαρκεί περισσότερες από τέσσερις ώρες πάσχουν από πριαπισμό.

Συνηθέστερη αιτία είναι η αποτυχία του αίματος να επιστρέψει από το πέος στο υπόλοιπο σώμα.Η πάθηση αυτή είναι μια επείγουσαιατρική κατάσταση που απαιτεί άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι επιτέλους θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες;

Κεντά το σώμα της με βελόνα πλεξίματος.(ΦΩΤΟ)

Πως το παιδί γίνεται ένας μικρός Πικάσο