Σε ποιες χώρες ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος;

  • Iatropedia
Το γυναικείο στήθος αποτελεί το σημείο εκείνο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα. Είναι κοινά παραδεκτό ακόμη και από την επιστήμη πως ξυπνάει πόθους και πάθη ενώ ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες. Σε ποια χώρα όμως ζούν οι γυναίκες με διαφορά στήθους... από τις υπόλοιπες;

Η Γερμανική εφημερίδα Bild, έφτιαξε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους προκαλώντας ποικίλλα σχόλια στο διαδύκτιο.

Το κόκκινο χρώμα είναι τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα…

Όπως προκύπτει από την κατάταξη η χώρα στην οποία οι γυναίκες έχουν το μεγαλύτερο στήθος είναι η Ρωσία και οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) πλην της Δανίας.

Η κεντρική Ευρώπη έχει γυναίκες με επίσης μεγάλαλ προσόντα σκούρο γκρι χρώμα και η υπόλοιπη Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας έχει γυναίκες με φυσιολογικό στήθος (ανοιχτό γκρι χρώμα).

Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος εικάλεζεται λόγω των αθξήσεων που καταγράφεται στις πλαστικές επεμβάσεις αύξησης στήθους ενώ στην υπόλοιπη Αμερικάνικη ήπειρο, βόρεια και νότια, το μέγεθος κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Στην Αφρική δεν θα συναντήσετε εύκολα μεγάλα στήθη, αφού σύμφωνα με τον χάρτη, τα χρώματα είναι ροζ και άσπρα.

Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ασία πλην της Ινδίας, όπου το χρώμα εκεί είναι ροζ.

Δείτε το χάρτη