Πως θα καταλάβετε όταν σας λένε ψέμματα. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Πόσες φορές σας έχει συμβεί να γνωρίζετε ότι κάποιος σας λέει ψέμματα, αλλά συνάμα να έχετε και την αμφιβολία να σας τρώει. Για το θέμα του ψέματος και πως μπορεί κάποιος να το καταλάβει από τη στάση του σώματος και τον λόγο του άλλου, έχουν γραφτεί διατριβές και βιβλία ολόκληρα. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε ορισμένα κόλπα τουλάχιστον να μπορείτε να ξεχωρίσετε με ευκολία πότε ο άλλος ψεύδεται.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν νεαρό που ανοίγει το ψυγείο να πάρει ένα δικό του τάπερ με φαγητά στο οποίο έχει γράψει από πριν “μην αγγίζετε”. Ανακαλύπτει ότι το τάπερ είναι άδειο, και κάποιος του έφαγε το περιεχόμενο του. Στη συνέχεια υποβάλλει ερωτήσεις στον φίλο του για το τάπερ ο οποίος φυσικά αρνείται ότι έφαγε το περιεχόμενο του. Όμως Κάποια σημάδια είναι αδιάψευστοι παράγοντες ότι ο φίλος του λέει ψέμματα.

Το βίντεο εξηγεί πως για να καταλάβετε πότε σας λένε ψέμματα, πρέπει να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά, τα μάτια σας να είναι πάντα εξεταστικά, και η σκέψη σας και η λογική σας να είναι σε διαύγεια.

Ορισμένα σημάδια λοιπόν είναι ότι ο άλλος αγγίζει συνεχώς αμήχανα το μέτωπο του, σπάνια σας κοιτάζει στα μάτια με θάρρος, η φωνή του δεν έχει τον φυσιολογικό τόνο που θα έπρεπε και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψετε κοιτάζοντας το ενδιαφέρον αυτό βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι προστατεύουν από τη γρίπη τα παιδάκια στη Σιβηρία. ΒΙΝΤΕΟ

Τα νυχτερινά “βάσανα” ενός πατέρα. Χιουμοριστικό ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι αποφάσισε να βγάλει το δοντάκι που κουνιόταν. ΒΙΝΤΕΟ

Την πυροβόλησαν στο πρόσωπο και οι γιατροί της μεταμόσχευσαν νέο- VIDEO

Δείτε το σουτιέν που σώζει ζωές- VIDEO

Δείτε ποιες είναι οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες του κόσμου- VIDEO