Πως να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα μιας και έξω!

  • Iatropedia
Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά η κυτταρίτιδα είναι ακόμη εδώ. Μια στις τρεις Ελληνίδες θέλουν να απαλλαγούν από αυτή αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί ποια είναι τα αποτελέσματα μια νέας μεθόδου που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Toυ Στέλιου Αγγελίδη Δερματολόγου

Οι επιστημονικές μελέτες στη δομή του δέρματος μας κατέδειξαν ότι ο δερματικός ιστός είναι ένας συνεχής, ενεργός ιστός, λειτουργική μονάδα του οποίου είναι ο υποδοχέας.

Ο ιστός αποτελείται από δισεκατομμύρια τρισδιάστατους μικρο-υποδοχείς. Αυτή η νέα αντίληψη της δομής του συνδετικού ιστού μας οδηγεί στην αποτελεσματική θεραπευτική λύση του Fractional VacuumLift Body.

Μόνο η νέα αυτή μέθοδος μικροκλασματικής διέγερσης (fractional) μπορεί να δώσει την ενέργεια που απαιτείται στους μικρο-υποδοχείς του δέρματος.

Τρόπος δράσης

Το Fractional VacuumLift Body είναι πατενταρισμένη τεχνολογία που αποτελείται από διάφορες κυλινδρικές χειρολαβές αποτελούμενες από πληθώρα πολύ μικρών οπών δημιουργώντας πολυ-μικρο κλασματική διέγερση.

Χάρη στην τεχνολογία Roboderm (αναρρόφηση και μηχανική επίδραση των κυλίνδρων), το δέρμα δέχεται 1180 μικρο-ερεθίσματα ανά τετραγωνικό δεκατόμετρο σε κάθε πέρασμα.

Αυτό ενεργοποιεί τους μικρο-υποδοχείς με αποτέλεσμα τα λιποκύταρρα και τα εξωκυτάρρια υγρά αναδομούνται χωρίς να τεθούν σε κατάσταση stress οι ιστοί του δέρματος.

Δράσεις

1. Διατηρούμε τις δύο επιφάνειες σε μικροδιέγερση και στις δύο πλευρές μεταξύ των κυλίνδρων

2. Πολλαπλασιασμός της μηχανικής τάσης κατανεμημένη σε μία ευρεία επιφάνεια ανάμεσα στον ινώδη και τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος

3. Βιο-μηχανική διέγερση, μέσω κλασματικής αναρρόφησης των ιστών

Τι πετυχαίνει ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Αύξηση μικροκυκλοφορίας αίματος (μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών) και αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης)

Ενισχύει την ανταλλαγή των έσω-έξω κυττάριων υγρών

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Διπλασιάζει τη φυσική απελευθέρωση του λίπους

Βελτιώνει δραματικά τη φυσιολογική απελευθέρωση του επίμονα συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης

Η λιπόλυση σε αυτή την περιοχή είναι αργή

Η περίσσεια του όγκου και η κυτταρίτιδα στην περιοχή των μηρών και της λεκάνης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη δίαιτα και την άσκηση

Αναζωογονεί τη δραστηριότητα του ανενεργού λιπώδους ιστού

Η αντίδραση του ιστού στους φυσικούς λιπολυτικούς παράγοντες ενισχύεται. Χάρη στην «εστίαση» της θεραπείας σε περιοχές με συσσώρευση λίπους, έχουμε αύξηση της διέγερσης με ειδικό τρόπο, με αποτέλεσμα την αύξηση της λιπόλυσης

ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Διέγερση ινοβλαστών και παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης

Η Fractional VacuumLift Body θεραπεία, επειδή γίνετε σε όλο το σώμα, επιτρέπει την επαναμορφοποίηση της «φιγούρας», δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

Διδάκτωρ Παν. Αθηνών

http://www.narcissusangelidis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι απαντήσεις για την τριχόπτωση!

Γιατί οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από τις γυναίκες

Πως να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους;

Έξι συνήθειες που γερνούν το δέρμα!