Πώς να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας με μασάζ

  • Iatropedia
Πολλές γυναίκες θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους, αλλά πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ακριβών χειρουργικών επεμβάσεων. Αυτό δεν αλήθεια.

Υπάρχουν ειδικές τεχνικές μασάζ που έχουν βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους του στήθους πολλών γυναικών με ασφάλεια και με φυσικό τρόπο. Το εξειδικευμένο μασάζ του μαστού βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο στήθος. Όταν ρέει περισσότερο αίμα στους μαστούς, τότε οι αλλαγές στα φυτοοιστρογόνα, βοηθούν τον μαστό να μεγαλώσει.

Η τακτική του μασάζ μπορεί επίσης να αυξήσει την παραγωγή προλακτίνης, η οποία είναι μια ορμόνη που βοηθά το στήθος να αναπτυχθεί στην εφηβεία και στην εγκυμοσύνη.

Πώς γίνεται το μασάζ στο στήθος για την αύξηση του μεγέθους του

Επιλέξτε ένα έλαιο ή κρέμα

Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα σας βοηθήσει επίσης να μην προκαλέσετε στα στήθη σας ερεθισμό και πόνο, καθώς το μασάζ αυτό πρέπει να γίνεται δύο φορές ημερησίως για τουλάχιστον έναν μήνα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φυσικό λάδι μασάζ ή μια κρέμα σώματος.

Ζεστά χέρια

Εάν χρησιμοποιείτε ένα λάδι ή κρέμα, βάλτε πρώτα λίγο στο χέρι σας. Στη συνέχεια, τρίψτε τα χέρια σας μαζί έντονα μέχρι να ζεσταθούν.

Μασάζ στο στήθος

Τοποθετήστε τα χέρια σας στο στήθος σας και τρίψτε απαλά προς τα μέσα με κυκλικές κινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το δεξί σας χέρι θα πρέπει να κινείται δεξιόστροφα, ενώ το αριστερό χέρι σας κινείται αριστερόστροφα. Κάθε τρίψιμο πρέπει να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα. Συνεχίστε το μασάζ στο στήθος σας με αυτή την κίνηση έως ότου έχετε κάνει τουλάχιστον 100-300 εντριβές. Θυμηθείτε να έχετε απαλό αλλά σταθερό άγγιγμα. Εάν νιώσετε πόνο, τότε είναι πιθανόν να ασκείτε πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Μερικές φορές θα πρέπει να σταματήσετε και να κανατρίψετε τα χέρια σας μεταξύ τους για να τα κρατήσετε ζεστά. Μπορεί επίσης να πρέπει να προσθέσετε λίγο ακόμα λάδι ή κρέμα.

Επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα

Για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνετε αυτό το μασάζ τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Ένα πλήρες μασάζ με 300 εντριβές θα πρέπει να σας πάρει όχι περισσότερο από 10-15 λεπτά.

Να θυμάστε ότι αυτή η μέθοδος δεν θα παράγει άμεσα αποτελέσματα. Το τακτικό μασάζ δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 30 ημέρες είναι απαραίτητο προτού παρατηρήσετε κάποια διαφορά στο μέγεθος του στήθους σας.

Αν και πρόκειται για μια μέθοδο που δεν μπορεί να εγγυηθεί αποτελέσματα, δεν έχει κανένα κίνδυνο ή παρενέργειες. Το σώμα κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστό και γι΄ αυτό πρέπει να θυμάστε ότι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει για ένα άτομο, δεν θα λειτουργήσει για όλους.

http://naturallyincreasebreastsize.org/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι πρέπει να τρώει μια γυναίκα για να έχει πιο υγιές στήθος

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ανασφάλειες των γυναικών στο σεξ;