Ποια είναι τα συνηθισμένα ψέματα των ανδρών

  • Iatropedia
Τα ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα, μεταξύ των ζευγαριών αν παραμείνουν σε παρελθοντικό χρόνο δεν βλάπτουν, αλλά αν συνεχίσουν με αμείωτη ένταση ίσως το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Έρευνα του πανεπιστημίου της Virginia, απέδειξε ότι οι γυναίκες λένε ψέματα για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα, ή τουλάχιστον να μην κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντίθετα οι άντρες λένε ψέματα για να τονώσουν τον ανδρικό τους εγωισμό. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες;

Με έχουν όλοι… Θεό

Όπως απέδειξε η ίδια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2000 άνδρες ένας στους δυο δυσκολεύεται να παραδεχτεί την αποτυχία τους με αποτέλεσμα να βρίσκει καταφύγιιο πίσω από διάφορα ψεματάκια.

Μα τι λες τώρα, τις φίλες σου τις συμπαθώ

Στις πιεστικές ερωτήσεις αν συμπαθεί τις φίλες και τους φίλους της συντρόφου του, η κλασσική απάντηση είναι'' φυσικά δεν έχω κάποιο λόγο''

Η περίπτωση αυτού του τύπου ψέματος ωστόσο έχει να κάνει με τη γυναικεία αυταρέσκεια και το πόσο γοητευμένη αισθάνεται όταν την κολακεύουν.

Δεν απάντησα στο τηλέφωνο, γιατί…

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν πως αναγκάζονται να προφασίζονται διάφορες δικαιολογίες όταν πρόκειται να δικαιολογήσουν διάφορες καταστάσεις προκειμένου να μην οδηγηθούν στα άκρα με το έτερο ήμισυ. Ιδιαίτερα στις πιεστικές ερωτήσεις τους γιατί δεν σηκώνουν το κινητό

Σου πάει πολύ το φόρεμα

Άλλο ένα ψέμα που εμπίπτει στην κατηγορία του καλού ψέματος είναι όταν ο άνδρας ψεύδεται για να ομορφαίνει μία κατάσταση, επειδή ακριβώς νοιάζεται για τη σύντροφό του. Ωστόσο τα «καλά ψέματα» μπορεί πολλές φορές να …παραείναι καλά και να αφορούν μόνο όσα θέλει η σύντροφoς να ακούσει, γεγονός που στην ουσία καταντάει παραποίηση της αλήθειας.

Είχα σκοπό να το κάνω αλλά …

Όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα ομολόγησαν ότι προτιμούν να πουν ψέματα παρά να έρθουν αντιμέτωποι με το θυμό ή τη γκρίνια μιας γυναίκας.

Στο πνεύμα αυτό οι άντρες επιδίδονται σε ευφάνταστες και πρωτότυπες δικαιολογίες, πολλές φορές είναι άξιες θαυμασμού «θα το κάνω όταν…» και χίλιες δυο ακόμα υπεκφυγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται η μηνιγγίτιδα;

Όταν και οι άνδρες ψάχνουν κρυφά το κινητό!

Επικίνδυνο το σεξ στα ξαδέρφια! Ποιες οι επιπτώσεις

Στα επείγοντα λόγω.. τρίωρου οργασμού!