ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ στο αμάξι! Σοκάρει το διαδίκτυο μια απίστευτη αναδόμηση κρανίου μετά από τρακάρισμα [pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ζώνη
Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει το «πριν» και το «μετά» της εκτενούς αναδόμησης κρανίου στην οποία υποβλήθηκε μια γυναίκα, που φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Η εικόνα του διαλυμένου κρανίου της, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσίευσε ένας εκ των χειρουργών της, έχει εξαπλωθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και πραγματικά σοκάρει.

 

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη πριν η άτυχη γυναίκα φτάσει στο νοσοκομείο, αλλά κρίνοντας από τις φωτογραφίες, πρέπει να ήταν εξοντωτικά οδυνηρό.

Υπάρχουν μερικές αναφορές ότι το άτομο είναι γυναίκα που εμπλέκεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, αλλά αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Όπως βλέπετε, δεν είναι μόνο η άνω και κάτω γνάθος που έχει διαλυθεί, αλλά το κρανίο έχει σπάσει και θρυμματιστεί σε διάφορα σημεία, με τα κομμάτια του απλώς να… επιπλέουν.

Σύμφωνα με επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η χειρουργική επέμβαση για την αναδόμηση του κρανίου και του προσώπου της γυναίκας διήρκεσε οκτώ ώρες.

ζώνη

Ένας οφθαλμίατρος δημοσίευσε τις εικόνες που βλέπετε σε έναν ιατρικό ιστοχώρο, όπου έχουν πρόσβαση χειρουργοί, για να αναρτούν υποθέσεις ασθενών και να ξεκινούν σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους τους σχετικά με κάποια διάγνωση ή ενδεχόμενη χειρουργική επέμβαση.

Το ατύχημα φέρεται να συνέβη πριν από δύο χρόνια, αλλά οι εικόνες έχουν επανεμφανιστεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να επαινούν τη χειρουργική ομάδα πίσω από την απίστευτη αναδόμηση κρανίου. Σύμφωνα με τον οφθαλμίατρο που δημοσίευσε τις εικόνες, η ασθενής έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο επίσημος… κατάλογος των τραυματισμών της περιλάμβανε:

  • Τραυματική εγκεφαλική βλάβη με ενδοκρανιακή αιμορραγία
  • Τραυματικό των ματιών με εκτενές πρήξιμο
  • Εκτεταμένα κατάγματα προσώπου (άνω και κάτω γνάθος, ζυγωματικά κ.α.)

Ο χειρουργός έγραψε κάτω από την εικόνα #1 που βλέπετε: «Αυτή η σάρωση δείχνει την ολοκληρωμένη αναδόμηση του προσώπου. Χάρη σε μια ειδική πολυεπιστημονική ομάδα, η ασθενής αναρρώνει καλά».

ζώνη

Εικόνα #1: Το «πριν»

Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα «μετά» και θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε όλα τα μικρά κομμάτια που οι χειρουργοί επανατοποθέτησαν στο κρανίο της ασθενούς για να της… δώσουν πίσω και πάλι το πρόσωπό της.

ζώνη

Εικόνα #2: Το «μετά»

Ακόμα κι αν αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, είναι σίγουρα μια πολύ καλή υπενθύμιση ενός ζητήματος ζωής και θανάτου: ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ στο αυτοκίνητο!

http://www.ladbible.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός στο Facebook: Γυναίκα λέει ότι μολύνθηκε με σαρκοφάγο βακτήριο σε παραλία! [vids]

Απίστευτο: Οι πιο ακραίες ακτινογραφίες που είδατε ποτέ! [vid]