Οργανώστε το ψυγείο σας και χάστε κιλά!

  • Iatropedia
Σύμμαχος της υγιεινής ζωής αναδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται τα τρόφιμα μέσα σε αυτό. Έρευνα του πανεπιστημίου Cornell, έδειξε πως όσο περισσότερο βλέπουμε ένα τρόφιμο, τόσο περισσότερο το καταναλώνουμε. Ιδιαίτερα η επιστροφή στο σπίτι αργά από την δουλειά όπου δεν βλέπεις τίποτα από την πείνα η τοποθέτηση μπροστά - μπροστά των υγιεινών τροφίμων βοηθάει σημαντικά στην κατανάλωση όσων δεν θεωρούνται παχυντικά.

Στο πλαίσιο αυτό οι ειδικοί μελετητές προτείνουν μπροστά μπροστά να έχετε αυγά, φρούτα σαλάτες, αυγά και πίσω πίσω πίσω τα παχυντικά τρόφιμα όπως μαρμελάδες ή γλυκά .

γιαούρτι

Στην περίπτωση που δεν συνηθίζεται να τρώτε γιαούρτι, μπορείτε να το εντάξετε στην παρασκευή του φαγητού ή να συνοδέψετε ένα γεύμα σας αντί για σάλτσα.Αν επιλέξετε να το καταναλώσετε ως γλυκό συνοδέψτε με γλυκό κουταλιού ή φρούτα της εποχής.

φρούτα

Κάθε φορά που σας πιάνει λιγούρα και ανοίγετε το ψυγείο ψάχνοντας κάτι να φάτε θα βλέπετε τα φρούτα και θα τα καταναλώνετε χωρίς τύψεις.

Φροντίστε μόνο να τα έχετε μπροστά μπροστά στο ψυγείο μέσα σε τάπερ.

σαλάτες

Ένα άκρως υγιεινό και χορταστικό γεύμα αποτελούν οι σαλάτες. Φροντίστε μόνο να τις έχετε ήδη έτοιμες προς κατανάλωση ώστε να μην χρειασθεί να περιμένετε πολύ όταν πεινάτε.

Τη σαλάτα μπορείτε να την καταναλώσετε και σκέτη είτε σαν συνοδευτικό στο δείπνο ή το μεσημεριανό σας. Φροντίστε μόνο να έχετε στραγγίξει καλά τα λαχανικά ώστε η υγρασία να αργήσει να αλλοιώσει την όψη και τη γεύση τους και να διατηρηθούν για περισσότερο καιρό σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα μήλο την ημέρα …

Ποιοι καίνε τις περισσότερες θερμίδες στο σεξ! Έρευνα

Ο Ινδός μουστακαλής με το ''μαμούθ'' μουστάκι! Βίντεο

Ο ύπνος ''καθαρίζει'' τον εγκέφαλο!