Μήνας θετικής σκέψης με δωρεάν την 1η επίσκεψη σε ψυχολόγο

  • Iatropedia
Τα ψυχικά νοσήματα και η κατάθλιψη, αυξάνονται όλο και περισσότερο λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα. Ο Φεβρουάριος έχει χαρακτηριστεί σαν ο μήνας θετικής σκέψης. Αυτόν τον μήνα που είναι γεμάτος από καρδιές και έρωτα (λόγω του Αγίου Βαλεντίνου) ας χαρίσουμε την μεγαλύτερη καρδιά...σε αυτόν που είναι πάντα δίπλα μας...τον εαυτό μας!

Μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν εισπράττουμε αισιόδοξα μηνύματα , ας αναλάβουμε δράση και να βρούμε τη δύναμη μέσα μας για να κάνουμε θετικές σκέψεις.

Το doctoranytime.gr σε συνεργασία με 60 ψυχολόγους συνεργάτες, δίνει την δυνατότητα να επισκεφθείτε τον ψυχολόγο της επιλογής σας και να κάνετε την πρώτη συνεδρία χωρίς κόστος! Κλείστε το ραντεβού άμεσα εδώ!

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι πολυτέλεια είναι ένας τρόπος να ανακαλύψει κάποιος την δύναμη που κρύβει μέσα του!

Το doctoranytime.gr θα είναι δίπλα σας!

Και να θυμάστε, οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείτε, στο www.doctoranytime.gr θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 51 ειδικότητες. Μέσα από το site έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσετε ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!