Κυτταρίτιδα: Δείτε πως θα απαλλαγείτε φυσικά

  • Iatropedia
Η κυτταρίτιδα, αποτελεί το χειρότερο εφιάλτη των γυναικών-ακόμα και των διάσημων του Χόλιγουντ. Ιδιαίτερα τέτοια εποχή οι περισσότερες δίνουν την δική τους μάχη για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα η οποία έχει την τάση να συγκεντρώνεται στα πόδια, στους γλουτούς και στην κοιλία. Οι αιτίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της είναι οι ορμόνες, η κακή διατροφή, οι ανθυγιεινές συνήθειες, η ηλικία και το DNA Δείτε τι να κάνετε για να μην μοιάζει το δέρμα με φλούδα από πορτοκάλι.

Υγιεινή διατροφή

Βάλτε στο πιάτο σας φρούτα και λαχανικά τα οποία έχουν την ιδιότητα να αποβάλλουν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Ιδιαίτερα ο χυμός από τα φρούτα λειτουργεί ικανοποιητικά για την αποβολή των τοξινών.

Στοπ στο αλάτι

Το αλάτι ενοχοποιείται για την συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό. Για να ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα καλό είναι να μην βάζετε υπερβολικές ποσότητες στο φαγητό σας αλλά να το νοστιμίζετε με θαλασσινό ή ορυκτό αλάτι.

Νερό και πάλι νερό

Το χρυσό μυστικό είναι να κρατάτε τον οργανισμό σας διαρκώς ενυδατωμένο ώστε να αποβαλέτε τις τοξίνες από το το σώμα σας.

Πίνετε τουλάχιστον δυο λίτρα νερό την ημέρα, περιορίστε τον καφέ και ξεκινήστε να πίνετε πράσινο τσάι.

Αποτοξινωθείτε

Ο πιο υγιεινός τρόπος για να διώξτε τις τοξίνες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι να κάνετε αποτοξίνωση ώστε να καθαρίσει ο οργανισμός σας.

Τοπικό μασάζ

Το τοπικό μασάζ στα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα σπάνε τις τοξίνες με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα στα σημεία.

Ιδρώστε

Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας ώστε διώξετε μια και έξω την ενοχλητική κυτταρίτιδα από το σώμα σας.

πηγήhttp://www.gnet.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυτταρίτιδα: ο εφιάλτης μπορεί να αντιμετωπιστεί