Δείτε τη μάσκα που θα μεταμορφώσει το δέρμα σας!

  • Iatropedia
Διακαής πόθος όλων των γυναικών είναι να διατηρήσουν το δέρμα του προσώπου τους νεανικό και λείο. Μια μέθοδος που εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα είναι η μάσκα αντηγήρανσης, η οποία αποτελεί το "αντίδοτο" για τη φθορά του χρόνου. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο όλα όσα θέλετε να μάθετε για την νέα μάσκα.

Toυ Στέλιου Αγγελίδη Δερματολόγου

Το κύτταρο δεν είναι τίποτα άλλο από μια μηχανή παραγωγής ενέργειας για να παράγει την ενέργεια που απαιτείτε για τις λειτουργίες του και την υγεία του. Πρέπει να λαμβάνει καθημερινά αντίστοιχα την ενέργεια που χρειάζεται.

Εάν δεν την παίρνει τότε φλεγμαίνει, με αποτέλεσμα τα πρώτα σημάδια γήρανσης (δυσχρωμίες, ρυτίδες κτλ.). Η μάσκα αντιγήρανσης είναι επομένως το «αντίδοτο» για τη γήρανση, είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που δίνει την ενέργεια στο κύτταρο για να αντιστρέψει τη φθορά του χρόνου.

Αρχές λειτουργίας της μάσκας αντιγήρανσης

Ειδικής συχνότητας φως διόδου

Σταθερή και κατάλληλη απόσταση της «μάσκας διόδου» από το δέρμα (5-10mm από τους ιστούς του δέρματος )

Ειδικό ιατρικό ιστορικό λογισμικό για εξατομίκευση της θεραπείας (πολλαπλές μεταβαλλόμενες συχνότητες φωτός, συνεχή ή όχι εκπομπή φωτός και διασπορά του για καλύτερη απορρόφηση από τους κυτταρικούς υποδοχείς.

Μηχανισμός δράσης

Οι ρυθμίσεις της ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο δημιουργούν την ανανέωση των κυτταρικών λειτουργιών του δέρματος. Το δέρμα, όπως όλοι γνωρίζουμε , έχει ειδικούς υποδοχείς για το φως. Ενεργούμε στα κύτταρα – κλειδιά, με συστηματική και ειδική ενεργειακή συχνότητα που επαναφέρει και διατηρεί την υγεία του δέρματος.

Με την παλμική εκπομπή του κατάλληλου μήκους κύματος φωτός διόδου και τη σωστή διασπορά του στο δέρμα, απορροφάται η ενέργεια του φωτός, που προκαλεί μια «δόνηση ηλεκτρονίων», που αυτή με τη σειρά της θα διεγείρει τις φυσικές και βιοχημικές λειτουργίες επιδιόρθωσης στα κύτταρα του δέρματος.

Το φως πολλαπλών συχνοτήτων διεγείρει έτσι τα κύτταρα να αυτό-διορθωθούν και να ενισχύσουν την ικανότητα αντιοξείδωσης, μέσω αυτής της διεγερτικής διαδικασίας. Έτσι διεγείρουμε τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες αναστροφής της γήρανσης.

Πλεονεκτήματα

Δεν υπάρχει περιορισμός στον τύπο του δέρματος (δεν είναι IPL ή LASER). Δεν υπάρχουν και οι αντίστοιχες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία.

Συμβατή με ανάπλαση ιστών ή χειρουργικές θεραπείες.

Συμβατή με άλλες τεχνικές αναζωογόνησης όπως RF, LASER, IPL, BOTOX, Υ/Ο κ.α.

Αποτελέσματα

Η βελτίωση είναι εμφανής τόσο σε κλινικό όσο και σε ιστολογικό επίπεδο. Επιτυγχάνεται η διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων.

Παραγωγή εξωκυττάριας ουσίας – αυξημένη = Περισσότερη φυσική ενυδάτωση

Η κυτταρική στιβάδα γίνεται συμπαγής.= Δέρμα ανθεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο.

Αυξημένη τοπική αιματική κυκλοφορία = Λαμπερός χρωματισμός – Ροδοκόκκινο δέρμα και Καλύτερη επούλωση μετά από θεραπείες.

Έλεγχος στην υπερπαραγωγή της μελανίνης = Ρύθμιση υπερμελαγχρώσεων σε κυτταρικό επίπεδο ομοιόμορφος δερματικός τόνος – χρωματισμός.

Ρύθμιση της διέγερσης των ινοβλαστών = Παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και Σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος Μείωση ρυτίδων

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

Διδάκτωρ Παν. Αθηνών

http://www.narcissusangelidis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι απαντήσεις για την τριχόπτωση!

Γιατί οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από τις γυναίκες

Πως να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους;

Έξι συνήθειες που γερνούν το δέρμα!