Αποτρίχωση με κερί: Πώς θα την κάνετε λιγότερο επώδυνη

  • Iatropedia
Η περιποίηση σώματος για τις γυναίκες μπορεί να αποδειχτεί μια αρκετά επώδυνη διαδικασία, όταν πρόκειται για την αποτρίχωση με κερί.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ορισμένα απλά “κόλπα” με τα οποία μπορείτε να κάνετε αυτό το… απαραίτητο κακό της ζωής σας λιγότερο επώδυνο. Δείτε ποια είναι αυτά:

Πάρτε ένα παυσίπονο πριν ξεκινήσετε: Μια απλή ασπιρίνη είναι αρκετή για να μειώσει τον πόνο που θα νιώσετε από την αποτρίχωση με κερί.

Μην το κάνετε αμέσως μετά την περίοδό σας: Έχει αποδειχθεί ότι η αντοχή των γυναικών στον πόνο είναι μεγαλύτερη αμέσως μετά το τέλος της περιόδου της και όχι πριν, οπότε προσπαθήστε να κάνετε την αποτρίχωση με κερί μια εβδομάδα αφότου η περίοδός σας έχει υποχωρήσει.

Γυρίστε το κεφάλι σας στο πλάι και βήξτε: Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αποτελεσματικό. Τη στιγμή που είναι να τραβήξετε το υλικό με το κερί, στρέψτε το κεφάλι σας στην άκρη ώστε να μην κοιτάτε το πόδι σας και βήξτε δυνατά καθώς το τραβάτε. Το βήξιμο θα τραβήξει την προσοχή του εγκεφάλου σας μακριά από τον πόνο στο πόδι.

http://www.self.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να κάνω ή όχι αποτρίχωση με λέιζερ;

Αποτρίχωση στο μπικίνι: Πόσο ασφαλής είναι;