Αποκτήσετε λάμψη πριν την Πρωτοχρονιά! Όλες οι θεραπείες

  • Iatropedia
Εκτός από την αναζήτηση του κατάλληλου ενδύματος για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τις κατάλληλες θεραπείες για ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο και χωρίς ρυτίδες. Δείτε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί όλες τις θεραπείες για να αποκτήσετε λαμπερό και όμορφο πρόσωπο πριν το ρεβεγιόν.

Τoυ Στέλιου Αγγελίδη Δερματολόγου

Οι εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας μας δίνουν τη δυνατότητα για νέες θεραπείες,αποτελεσματικότερες και χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Αυτές είναι:

DERMAINFUSION

Το πλέον προηγμένο σύστημα διαδερμικής διείσδυσης δραστικών συστατικών χωρίς ενέσεις που είναι ενισχυμένο με ταυτόχρονη θεραπεία υδρομικροδερμοαπόξεσης.

Επιτυγχάνει κυτταρική αναζωογόνηση, εξάλειψη δυσχρωμιών κηλίδων και λεπτών ρυτίδων καθώς και σύσφιξη δέρματος σε μια μόνο θεραπεία.

OXYGEN PEEL

Η θεραπεία βασίζεται στην γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες.

Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Η θεραπεία OxygenPeel γίνεται με ΄΄ βομβαρδισμό΄΄ του δέρματος με Οξυγόνο, απομακρύνοντας με τρόπο απαλό στρώματα της επιδερμίδας.

Άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Επιτυγχάνει:

Καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος-Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης-Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης-Εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος-Σύσφιξη και βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού-

Ανόρθωση των βλεφάρων-Δραστική καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων των ματιών-Εξισορρόπηση της ξηρής και της λιπαρής επιδερμίδας.

ΜΑΣΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Η μάσκα αντιγήρανσης είναι το «αντίδοτο» για τη γήρανση.

Είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που δίνει την ενέργεια στο κύτταρο για να αντιστρέψει τη φθορά του χρόνου.

Το δέρμα, όπως όλοι γνωρίζουμε , έχει ειδικούς υποδοχείς για το φως. Ενεργούμε στα κύτταρα – κλειδιά, με συστηματική και ειδική ενεργειακή συχνότητα που επαναφέρει και διατηρεί την υγεία του δέρματος.

Με την παλμική εκπομπή του κατάλληλου μήκους κύματος φωτός διόδου και τη σωστή διασπορά του στο δέρμα, απορροφάται η ενέργεια του, που θα διεγείρει τις φυσικές και βιοχημικές λειτουργίες επιδιόρθωσης στα κύτταρα του δέρματος. Το φως πολλαπλών συχνοτήτων διεγείρει έτσι τα κύτταρα να αυτό-διορθωθούν και να ενισχύσουν την ικανότητα αντιοξείδωσης, μέσω αυτής της διεγερτικής διαδικασίας.

Έτσι διεγείρουμε τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες αναστροφής της γήρανσης.

Αποτελέσματα

Η βελτίωση είναι εμφανής τόσο σε κλινικό όσο και σε ιστολογικό επίπεδο. Επιτυγχάνεται η διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων.

Περισσότερη φυσική ενυδάτωση

Λαμπερός χρωματισμός- ομοιόμορφος δερματικός τόνος.

Δέρμα ανθεκτικό και λιγότερο ευαίσθητο.

Σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος.

3D SHAPE FACE LIFT

Θεραπεία – που αντιμετωπίζει «τρισδιάστατα» την χαλάρωση και την αναζωογόνηση του προσώπου, μέσω της αλληλεπίδρασης και ταυτόχρονης εκπομπής των 3 πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

΄-LASER(με τις ειδικές παραμέτρους, διάρκεια παλμού και ενεργειακή πυκνότητα).

– FRACTIONALVACUM

– ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (πολλαπλής συχνότητας και ισχύος)

Το 3DSHAPEfacelift επιτυγχάνει:

Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και του δερματικού τόνου,Τόνωση και σφρίγος του δέρματος,Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,Σύσφιξη δέρματος,Αναδιαμόρφωση χαρακτηριστικών του προσώπου.

FRACTIONAL VACUM LIFT face

Η μέθοδος FRACTIONALVACUMLIFT είναι ένα «εργαλείο» υψηλής τεχνολογίας με θεραπευτικές κεφαλές (πατενταρισμένες μικρο-κεφαλές Robomini και Robomicro) σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσεγγίζουν οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου ακόμα και τις πιο δύσκολες για άλλες τεχνολογίες όπως τα μάτια, άνω και κάτω βλέφαρα, χείλη, λαιμός, και ντεκολτέ.

Διασφαλίζει τη συνεχή διέγερση με ελεγχόμενη συχνότητα των ινοβλαστων και μπορεί, με μοναδικό τρόπο, και επιτυγχανει

Δέρμα τονισμένο και λαμπερό,μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων,αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, οριοθέτηση περιγράμματος προσώπου και χειλιών,καθώς και σύσφιξη δέρματος.

TIGHTLIFT

Πρόκειται για μια μοναδική και πρωτοπόρα θεραπεία που προσφέρει πλήρη επαναδόμηση (lifting χωρίς χειρουργείο) όλων των λειτουργιών του δέρματος προσώπου , με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία Tight – Lift δρα αποτελεσματικά τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος σε βάθος μέχρι 3,5mm, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο αποκατάστασης, ακόμη και το καλοκαίρι και χωρίς τον κίνδυνο υπερμελαχρώσεων.

Κάνει χρήση δύο εκ των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών στον κόσμο, Fractional RF (Ραδιοσυχνότητες) και Fractional Laser σε ταυτόχρονη εκπομπή.

Τα αποτελέσματα είναι πολλά και εντυπωσιακά.

Πετυχαίνουμε lifting και αμεση σύσφιξη μαζί.

Προκαλείται αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου που έτσι ξαναβρίσκει την εκφραστική αρμονία του.

Ορατή βελτίωση στις γραμμές έκφρασης.

Γίνεται οριοθέτηση του περιγράμματος του προσώπου και των χειλιών.

Παρατηρείται βελτίωση της υφής του δέρματος με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό, πιο λείο και να αποκτά νεανικότερη όψη, ενώ μειώνεται το μέγεθος των διευρυμένων πόρων.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε εξαφάνιση μικροσημαδιών και μικροουλών, και ορατή μείωση βαθύτερων ουλών!

VAMPIR LIFT-AUTOSOMA : Είναι η θεραπεία με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διάρκεια στην αναζωογόνηση του δέρματος. Αποσκοπεί στην ανάπλαση των ιστών αξιοποιώντας τα ενεργά αιμοπετάλια του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση και πολλαπλασιάζοντας τους ινοβλάστες.

Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι: καταπολέμηση ρυτίδων, βελτίωση υφής της επιδερμίδας,αύξηση της σφρηγιλότητας του δέρματος και ενδογενής ενυδάτωσή του, αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

Τέλος, η διόρθωση των ρυτίδων με τις καθιερωμένες και εντυπωσιακά αποτελεσματικές μεθόδους

(εμφυτεύματα υαλουρονικόυ οξέως, ΒΟΤΟΧ, και νηματα PDO) συντελεί ώστε να μη βαθαίνουν οι ρυτίδες με το πέρασμα του χρόνου και δίνουν επιπλέον άμεσα νεανική όψη.

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

Διδάκτωρ Πανεπ. Αθηνών

https://www.facebook.com/NarcissusAngelidis

http://www.narcissusangelidis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είμαι έγκυος! Πόσα κιλά πρέπει να πάρω;

Τι θέλουν οι άνδρες για να αποδώσουν καλύτερα στο σεξ;

Διπολική διαταραχή: Πότε ''πάνω'' και πότε ''κάτω''

Βotox ή υαλουρονικό οξύ; Τι να διαλέξω;