Αγ. Βαλεντίνος: Ποιο δώρο τρελαίνει τους άνδρες;

  • Iatropedia
Οι απόψεις για την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου διίστανται, ενώ δεν λείπουν και οι ακραίες οι οποίες την θεωρούν ανώφελη και άκρως εμπορική. Σε ένα όμως σημείο συμφωνούν άπαντες: ο έρωτας πρέπει να γιορτάζεται κάθε ημέρα με το έτερο ήμισυ και όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Ποιο όμως είναι το δώρο που τρελαίνει τους άνδρες αλλά και ποια είναι εκείνα που προτιμούν να ανταλλάζουν τα ζευγάρια την σημερινή ημέρα;

Έρευνα που πραγματοποίησε Science Of Relationships.com αποκάλυψε ποιο δώρο λαχταρούν περισσότερο οι άνδρες την σημερινή ημέρα. Με μια φωνή οι συμμετέχοντες απάντησαν ότι θέλουν από την σύντροφο τους αξέχαστο σεξ.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα στοιχεία 1000 ενηλίκων και αποφάνθηκαν πως οι γυναίκες αγαπούν την εν λόγω γιορτή περισσότερο από τους άνδρες. Ένα ποσοστό που αγγίζει το 59% των ανδρών δηλώσαν πως περιμένουν κάτι παραπάνω από ένα απλό σεξ την ημέρα εκείνη.

Γενικά, στο σύνολο των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, το 46% τόνισε πως θέλει σεξ ως προτεραιότητα στα δώρα της ημέρας αυτής ενώ μόλις το 7% ζήτησε μια ευχετήρια κάρτα.

Από την άλλη δημοσκόπηση του Vouchercodes.co.uk, έδειξε ότι ένας στους τρείς συμμετέχοντες σε σχέση αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να πάρει κανένα δώρο για το άλλο του μισό.

Μάλιστα ένας στους δυο απάντησε πως δεν θα ξοδέψει πάνω από 25 ευρώ για δώρο ενώ το 45% αναφέρει πως θα αγοράσει ένα δωράκι στο δρόμο προς το ραντεβού.

Τα πράγματα χειροτερεύουν με τους Βρετανούς σε ποσοστό 92% να πιστεύουν πως είναι μια χαρά αποδεκτό να βγουν ραντεβού με κουπόνι από κάποιο deal σάιτ.

Όπως προέκυψε από την ίδια δημοσκόπηση και οι γυναίκες δεν φαίνεται να επιθυμούν μεγάλο ρομαντισμό την ημέρα του έρωτα. Σε σχετική ερώτηση ποιο δώρο προτιμούν δήλωσαν πως θέλουν πρακτικά δώρα όπως μια καφετιέρα ή ένα αποχυμωτή παρά σοκολατάκια ή λουλούδια.

Στο σημείο αυτό η ειδική σε θέματα σχέσεων Amy Van Doren υποστηρίζει πως αυτές οι προτιμήσεις των γυναικών αποδεικνύουν πόσο ενδιαφέρονται για τη σχέση τους αφού προτιμούν πια πρακτικά δώρα.

Και συνεχίζει λέγοντας πως μια γυναίκα που προσέχει τη γραμμή της, δεν θα θεωρήσει ποτέ τη σοκολάτα ως καλό δώρο, ανεξαρτήτως των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για τη σοκολάτα αυτή.

Ταυτόχρονα, συσκευές όπως οι αποχυμωτές, είναι πιο χρήσιμοι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα!