Αυτά που βλέπετε είναι σκάγια στο κορμί σκύλου. ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Ο κτηνίατρος που εξέτασε το πανέμορφο, τραυματισμένο και πολύ φοβισμένο, μαύρο λαμπραντόρ, δεν πίστευε στα μάτια του. Ολόκληρο το κορμί του ήταν μια μάζα κρέατος και έχανε αίμα από παντού. Αναρωτήθηκε τι είχε πάθει. Αποφάσισε να κάνει μια ακτινογραφία και όταν η ακτινογραφία βγήκε δεν πίστευε στα μάτια του. Κάποιος είχε πυροβολήσει το ενός έτους σκυλί, περισσότερες από 100 φορές με αεροβόλο όπλο.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Waldoboro. Ένας περιαστικός είδε στην άκρη του δρόμου σχεδόν νεκρό, να βασανίζεται στους πόνους, ένα πανέμορφο μαύρο λαμπραντόρ. Με προσοχή το σήκωσε και το μετέφερε στο καταφύγιο ζώων Lincoln County Animal Shelter. Εκεί οι κτηνίατροι που το εξέτασαν δεν πίστευαν ότι έβλεπαν. Βρήκαν 80-100 σκάγια σφηνωμένα στο πρόσωπο, την πλάτη και τα πόδια του σκυλιού.

Έπρεπε να τα αφαιρέσουν. Μια προσεκτική εξέταση στις ακτινογραφίες έδειξε ότι δεν έχουν πειραχθεί ζωτικά όργανα, ούτε τα μάτια του σκυλιού. Είχαν ελπίδες. Ο κτηνίατρος Dean Domeyer είπε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένιωσε ένα καρούμπαλο στη μύτη του σκύλου. «Ένιωθες ότι υπήρχε κάτι στρογγυλό και σκληρό και έτσι αποφασίσαμε να της κάνουμε ακτινογραφία» είπε ο κτηνίατρος.

Τα σκάγια ήταν τύπου BB και ήταν διάσπαρτα στο κεφάλι και το κορμί του λαμπραντόρ. Κάποιος ασυνείδητος την είχε βάλει σαν κινούμενο στόχο. Το σκυλί μπήκε στο χειρουργείο, αφαιρέθηκαν 100 σκάγια και τώρα αναρρώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως θα προστατεύσετε τον σκύλο σας από το Καλαζάρ;

Και όμως ισχύει: Νοσοκομείο για ψάρια!!!- ΦΩΤΟ

Επικίνδυνα φίδια στην Ελλάδα. Τι να κάνουμε εάν μας τσιμπήσουν

Αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα, που δεν φαντάζεστε (Μέρος 2ο)

Ακάρεα στα μάτια; Και όμως,πρέπει να δώσετε προσοχή. ΒΙΝΤΕΟ