Βογκητά και αναστεναγμοί για καλύτερο σεξ!

  • Iatropedia
Σεξ στο αθόρυβο γίνεται δεν γίνεται. Η νέα τάση προτρέπει τα ζευγάρια να φωνάζουν δυνατά αν επιθυμούν μια καλύτερη σεξουαλική ζωή απελευθερωμένη από τα ταμπού και τις διάφορες ανησυχίες που σκιάζουν τις ερωτικές τους επαφές.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Λιντς, απέδειξε πως υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην απόλαυση και την έντονη έκφραση ικανοποίησης! Έτσι τα ζευγάρια που τα ακούει όλη η γειτονιά δεν είναι φιγουρατζήδες απλά ικανοποιούνται περισσότερο με τις δυνατέςφωνές!

Αναλυτικότερα οι ερευνητές ζήτησαν από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα να καταγράψουν τους θορύβους που κάνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Παρόλο που δυο στις τρεις γυναίκες παραδέχτηκε ότι πολλές φορές υπερβάλλουν προκειμένου να βοηθήσουν το σύντροφό τους να φτάσει σε οργασμό ένα ποσοστό που άγγιζε το 71% δήλωσε πως φωνάζουν στο σεξ.

Από την άλλη οι άνδρες,δεν δίστασαν να ομολογήσουν πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ όταν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ακούνε τις δυνατές φωνές των παρτενέρ τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behaviou το 92% των συμμετεχόντων πιστεύει πως οι φωνές στο σεξ, βοηθούν το σύντροφό τους να ανέβει ψυχολογικά ενώ 87% κάνει θορυβώδες σεξ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του.

αγριόγατες οι γυναίκες

Η ίδια μέλετη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, οι γυναίκες νιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν ο σύντροφός τους εκφράζει με δυνατή φωνή την ευχαρίστησή του, επειδή νιώθουν περισσότερο ασφαλείς και έτσι ενισχύεται η αυτοπεποίθησή τους.

Ωστόσο υπάρχει και η επιστημονική εξήγηση η οποία έχει να κάνει με την ''κατασκευή''του γυναικείου φύλου. Ειδικά οι νευρικές απολήξεις γύρω από την κλειτορίδα είναι πιο έντονες σε σχέση με την περιοχή γύρω από το πέος ενός άντρα με αποτελέσμα να βιώνουν πιο έντονα τον οργασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποια σεξουαλικά ατοπήματα πέφτουν οι γυναίκες

Πότε πέφτουν οι αντιστάσεις των γυναικών;Έρευνα

Tι βαθμό παίρνει η στύση σας;

Πότε οι γυναίκες θέλουν σεξ Έρευνα