Τρεις νέες έρευνες ανατρέπουν τα δεδομένα στο σεξ!

  • Iatropedia
Όταν οι επιστήμονες βάζουν στο μικροσκόπιο την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών εκπλήσσουν ευχάριστα. Μάλιστα μύθοι που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλο. Σύμφωνα με τα τελευταία ευρήματα των μελετητών πλέον η προχωρημένη ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα για να έχει ερωτικές επαφές τρίτου τύπου.

Σύμφωνα με την Εθνική Έρευνα Ερωτικών Συνηθειών και Τρόπου Ζωής της Βρετανίας (National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles – Natsal), τα ζευγάρια έχουν λιγότερες ερωτικές επαφές συγκριτικά με πριν από 20 χρόνια.

Η ίδια έρευνα τεκμηρίωσε επίσης πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν ερωτικές περιπτύξεις σε προχωρημένη ηλικία ενώ από την άλλη πλευρά οι νέοι άνθρωποι δραστηριοποιούνται σεξουαλικά σε μικρότερη ηλικία.

ποιος είναι ο μέσος χρόνος

Άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, έδειξε πως ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να εκσπερματώσει ένας άντρας στη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι 5,4 λεπτά.

Καθοριστικός παράγοντας στις επιδόσεις του άνδρα φαίνεται ότι είναι το άγχος. Όσο περισσότερο στρες έχει τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην μπορεί να αποδώσει ερωτικά.

ιδανικό μέγεθος

Πενήντα μελέτες που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε 70 χρόνια σε περισσότερους από 11.000 άνδρες προκειμένου να βρεθεί το μήκος των ανδρικών προσόντων.

Τελικά ύστερα από τις μετρήσεις βρέθηκε ότι το μέσο μήκος είναι μεταξύ 14 και 16 εκατοστών ενώ η μέση περίμετρος είναι 12 – 13 εκατοστά.

περί απιστίας

Η Εθνική Έρευνα Ερωτικών Συνηθειών και Τρόπου Ζωής αποκάλυψε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των Βρετανών απέναντι στο σεξ της μιας νύχτας και τη μοιχεία. Οι Βρετανίδες που ερωτήθηκαν ήταν πιο δεκτικές στις σχέσεις της μιας νύχτας έξω από μια αποκλειστική σχέση. Ωστόσο το 63% των αντρών και το 70% των γυναικών αποδοκίμασαν τους ανθρώπους που απατούν τους συζύγους τους.