Τι μπορεί να προκαλέσει το παθιασμένο σεξ;

  • Iatropedia
Ελιξίριο νεότητας παυσίπονο δια πάσα νόσο φυσικό αναλγητικό όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν αποδοθεί το σεξ μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες Ωστόσο όταν τα αίματα ανάβουν κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών κρύβουν κινδύνους για την υγεία;

Είναι πολύ πιθανό αναφέρουν οι ειδικοί το παθιασμένο σεξ να προκαλέσει ακόμη και έμφραγμα του μυοκαρδίου σε όσους έχουν ιστορικό καρδιόπαθειες ή έχουν διαβήτη.

Βέβαια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση American Journal of Cardiology έδειξε ότι οι ερωτικές επαφές κάνουν καλό στην καρδιαγγειακή λειτουργία των ανδρών.

Σύμφωνα με την έρευνα το σεξ δύο φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος σε ποσοστό 50# ¨Όμως αν υπάρχει ιστορικό καρδιοπάθειας τότε το παθιασμένο σεξ μπορεί να στείλει το ισχυρό φίλο στο Τμήμα επειγόντων π[περιστατικών .

Λυγίζουν τα …προσόντα

Ένα ακόμη κίνδυνος από το παθιασμένο σεξ είναι να λυγίσουν τα ανδρικά προσόντα.

Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που .άνδρες έφτιασαν στο χειρουργείο με κάταγμα των προσόντων τους ύστερα από μια καυτή βραδιά.

Σύμφωνα με τον ουρολόγο ανδρολόγο χειρουργό κ Δημήτριο Μπορούσα μπορεί οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ να μην είναι τόσο συχνοί αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι και ανώδυνοι.

Όπως επισημαίνει στο iatropedia.gr ο κ Μπορούσας ένα ακόμη συχνό συμβάν που αφορά κυρίως τους νέους άνδρες είναι η ρήξη χαλινού.

Αν και δεν θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, προκαλεί όμως αρκετή αιμορραγία και πόνο.Μάλιστα για να αντιμετωπισθεί απαιτεί τον ειδικό γιατρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο υγιής είναι η ερωτική σας ζωή;

Επτά δωρεάν τρόποι για καλό σεξ!