Τι κάνουμε όταν σπάσει το προφυλακτικό; 5 απλά κόλπα

  • Iatropedia
Όλα είναι ειδυλλιακά. Όπως ακριβώς τα είχατε προγραμματίσει. Βέβαια το κρασάκι σας έχει χτυπήσει ελαφρώς στο κεφάλι αλλά τόσο όσο χρειάζεται για μια ερωτική ατμόσφαιρα. Είστε έτοιμοι. Με χέρια που δεν τρέμουν τοποθετείτε το προφυλακτικό και πλέον η γυναίκα που θέλατε και φλερτάρατε είναι δική σας. Και τότε συμβαίνει το αναπάντεχο. Συμβαίνει αυτό που λέει ο λαός: “έσπασε ο διάβολος το ποδάρι του”. Όπου στη λέξη “διάβολος” εσείς βάλτε τη λέξη “προφυλακτικό”. Κάνατε σεξ και ανακαλύψατε ότι το προφυλακτικό έχει σπάσει... Άγχος, αγωνία και κρύος ιδρώτας σας λούζει. Τι μπορούμε να κάνουμε σε μια τέτοια κακιά στιγμή; Σας παρουσιάζουμε σήμερα 5 απλά βήματα της πρώτης στιγμής που ενδέχεται να σας βοηθήσουν.

ΒΗΜΑ 1ο

Πάντα μα πάντα η επιλογή του προφυλακτικού να γίνεται με βάση την ποιότητα. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικά που έχουν λήξει (κοιτάμε πάντα την ημερομηνία) και πάντα φροντίζουμε να τα έχουμε αγοράσει από φαρμακείο και όχι από αυτόματα μηχανήματα. Έτσι μειώνουμε σε μεγάλο βαθμό το προφυλακτικό που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι αμφιβόλου ποιότητας και να έχει μεγάλες πιθανότητες να σπάσει.

ΒΗΜΑ 2ο

Μόλις ανακαλύψατε ότι το προφυλακτικό έσπασε. Αμέσως 2 πράγματα περνάνε από το μυαλό σας. Αρχικά, ότι σε 9 μήνες μπορεί να γίνεται πατέρας και δεύτερον, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Ψυχραιμία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι μια ειλικρινέστατη συζήτηση με την ερωμένη /σύντροφο/παρτενέρ σας για την ερωτική σας ζωή πριν. Εξηγήστε της τι συνέβη και με ψυχραιμία τονίστε της, αλλά και μάθετε ποια και πόσο “προφυλαγμένη” ήταν η ερωτική της ζωή πριν από εσάς. Αυτό θα ωφελήσει στο να σας φύγει το άγχος για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά ακόμη και στο να σας κάνει να τρέξετε αμέσως για εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση θα σας κινητοποιήσει.

ΒΗΜΑ 3ο

Εάν ο φόβος σας ο μεγάλος τελικά, ύστερα από την κουβέντα που είχατε με την ερωμένη σας δεν είναι τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά το γεγονός ότι θα γίνεται πατέρας σε 9 μήνες, τότε σπεύσατε αμέσως στο πλησιέστερο εφημερεύον φαρμακείο. “Το χάπι της επόμενης μέρας”, είναι μια από τις σανίδες σωτηρίας σας. Προσοχή δεν είναι καραμέλα για τον πονόλαιμο και πρέπει πριν το πάρει, η σύντροφος σας να ενημερώσει αμέσως τον γυναικολόγο της.

ΒΗΜΑ 4ο

Αυτό που θα διαβάσετε τώρα μπορεί και να σας βοηθήσει μπορεί όμως και να αποδειχτεί και άχρηστο. Είναι μια συμβουλή, κάτι σαν “μαντζούνι” που δεν έχει ιατρική βάση, αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Ενημερώστε την ερωμένη σας ότι το προφυλακτικό έσπασε και ότι το γενετικό σας υλικό, ταξιδεύει με ταχύτητα στο να την γονιμοποιήσει. Πείτε της να μπει στην μπανιέρα και να αρχίζει να πλένεται σε ολόκληρη την περιοχή της, με άφθονο νερό. Μην βαρεθεί και στο 5λεπτο θελήσει να βγει έξω από το μπάνιο. Επιμείνετε. Όσο περισσότερη ώρα πλυθεί, τόσο το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το νερό να απομακρύνει τα υπολείμματα σπέρματος από μέσα της. Υπάρχει πιθανότητα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

ΒΗΜΑ 5ο

Επειδή και η υγιεινή είναι αυτό που μετράει, μόλις δείτε το προφυλακτικό, φέρτε το στο φως και εξετάστε το. Διαπιστώστε εάν απλά έχει ανοίξει κάποια τρύπα, ή εάν έχει σπάσει και ξεκολλήσει ολόκληρο κομμάτι από λατέξ. Πείτε το στην κοπέλα σας και κάντε της σαφές να προσπαθήσει να το εντοπίσει μέσα της (εάν είναι δυνατόν αυτό) και να το τραβήξει για να το αφαιρέσει από τον κόλπο της. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει πάλι να ενημερώσει και να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της.

Εάν αγχωθήκατε όση ώρα διαβάζετε το κείμενο σας λέμε ότι είναι πράγματα και πιθανότητες που μπορεί να συμβούν και σας ευχόμαστε σε κανέναν σας να μην τύχει η κακιά στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως εκρήγνυται ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον οργασμό. ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη έρευνα για την υπογονιμότητα: Ποια τα προβλήματα, και οι λύσεις

Έρευνα για την υπογονιμότητα: Ποια τα προβλήματα, και οι λύσεις (μέρος 2ο)

Έρευνα για την υπογονιμότητα: Ποια τα προβλήματα, και οι λύσεις (μέρος 3ο)

Όταν το σεξ ήταν έγκλημα… Πως έπνιγαν τις επιθυμίες τους στο παρελθόν

12 λόγοι που δεν πρέπει να κόψουμε το σεξ

Τι είναι το “Σύνδρομο Στοκχόλμης”: Όταν το θύμα αγαπάει τον θύτη του;