Τι αυξάνει τις επιδόσεις των ανδρών στο σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί το ισχυρό φύλο να κοκορεύεται για τις επιδόσεις του στο σεξ αλλά η πλειοψηφία ενδόμυχα βασανίζεται από το άγχος για το αν είναι καλοί εραστές. Δείτε πως μπορεί να αυξήσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ.

Δυναμωτικό πρωινό

Βάλτε στο πρωινό σας τις νιφάδες ρυζιού, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ περιέχουν βιταμίνες Β, θειαμίνη και ριβοφλαβίνη πολύτιμα συστατικά για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος

Έτσι οι ειδικοί θεωρούν βέβαιο, ότι τρώγοντας το δυναμωτικό αυτό πρωινό οι επιδόσεις σας στο σεξ θα ανέβουν κατακόρυφα.

Γυμναστείτε με αεροβική άσκηση

Η αερόβια άσκηση έχει άμεση σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών αλλά για να έχει αποτελέσματα θα πρέπει να προσέξετε τι διάρκεια που θα ασκήστε.

''Για να ανέβει η τεστοστερόνη στον άνδρα απαιτείται άσκηση γύρω στα 7 στα 10» επισημαίνει ο Jay Schinfeld ο διευθυντής αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας στο Abington Memorial Hospital της Πενσιλβάνιας.

Έτσι αν θέλετε να σπάσετε όλα τα ρεκόρ στο σεξ καλό είναι να μην κάνετε έντονη αερόβια άσκηση

Κολυμπήστε

Άλλη εναλλακτική λύση στην περίπτωση που δεν προτιμάτε την αερόβια άσκηση σύμφωνα με τους ερευνητές είναι να πηγαίνετε στο κολυμβητήριο.

Έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, έδειξε ότι οι άνδρες που κολυμπούν έχουν καλύτερο έλεγχο στο σεξ και εντονότερους οργασμούς.

Και αυτό γιατί μέσα από το κολύμπι δυναμώνουν το εσωτερικό των μηρών αλλά και τους μυς της λεκάνης.

Κάντε πρωινό σεξ

Αν θέλετε να απογειωθείτε στο σεξ κάντε πρωινό σεξ αφού βάση ερευνών του Rutgers University στο Νιού Τζέρσεϊ, τα επίπεδα της τεστοστερόνης το πρωί χτυπούν κόκκινο.

Πιείτε καφέ

Ο καφές μπορεί να τονώσει και την ερωτική επιθυμία των γυναικών και των ηλικιωμένων.

Μην παραλείπετε να πίνετε δυο με τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα για να ανεβάσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ.