Τι αυξάνει τη στύση χωρίς παρενέργειες

  • Iatropedia
Ξεχάστε τα όσα ξέρετε μέχρι σήμερα για τα αίτια που προκαλούν στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες. Νεότερη επιστημονική έρευνα ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αιτία για τις κακές επιδόσεις των ανδρών στο σεξ

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα τους η έλλειψη βιταμίνης D ή αλλιώς βιταμίνη του ήλιου από τον οργανισμό ενοχοποιείται για το πεσμένο ηθικό των ανδρών.

Στην διάρκεια της έρευνας οι άνδρες που συμμετείχαν έκαναν όλοι εξέταση αίματος προκειμένου να ελεγχθούν οι τιμές της βιταμίνης D στον οργανισμό τους.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι ΄τελικά μόνο ένας στους πέντε είχε σε ικανοποιητικά επίπεδα την βιταμίνη του ήλιου.

Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ήταν ότι όσοι άνδρες είχαν αυξημένα ποσοστά στυτικής δυσλειτουργίας τόσο λιγότερη βιταμίνη είχαν στο αίμα τους.

Μετά από αυτή τη διαπίστωση οι επιστήμονες τεκμηρίωσαν ότι υπάρχει σαφής σχέση ανάμεσα στη στυτική δυσλειτουργία και στην έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμίνης.

Και αυτό γιατί όταν δεν υπάρχει στον ανδρικό οργανισμό τότε δεν αιματώνονται σωστά τα αιμοφόρα αγγεία με συνέπεια η ροή αίματος στα γενετικά όργανα να γίνεται με εμπόδια.

Μάλιστα οι ειδικοί προτρέπουν όλους τους άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας να κάνουν εξετάσεις αίματος, προκειμένου να ελεγχθούν τα επίπεδα της βιταμίνης D.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο υγιής είναι η ερωτική σας ζωή;

Επτά δωρεάν τρόποι για καλό σεξ!