Στα επείγοντα λόγω.. τρίωρου οργασμού!

f424c6c896cd2adf68b87a506f399420.jpg
Ούτε η ίδια δεν πίστευε αυτό που της συνέβη. Στα επείγοντα την έστειλε ο παρατεταμένος οργασμός επί τρεις ώρες μια νεαρή γυναίκα από το Σιάτλ.

Όπως υποστήριξε τόσο ή ίδια όσο και ο συντροφός της Ερικ, στην τηλεοπτική εκπομπή «Sex sent me to the ER» («Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα»), που προβάλλεται στο σταθμό TLC, ο παρατεταμένος οργασμός την οδήγησε στα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου.

Σύμφωνζ με τους ισχυρισμούς του ζεύγους ένα πρωί είχαν ερωτικές περιπτύξεις αλλά η ευχαρίστηση δεν κράτησε λίγα λεπτά, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες.

Η Λιζ υποστήριξε ότι ενώ ο Ερικ ετοιμαζόταν κανονικά για να πάει στη δουλειά του, εκείνη συνέχισε να νιώθει ότι βρίσκεται στον… έβδομο ουρανό.

Όμως όσο περνούσε η ώρα για την νεαρή Αμερικανίδα υπέφερε καθώς η σεξουαλική διέγερση δεν την εγκατέλειπε.

«Σηκώθηκα από το κρεβάτι, χοροπηδούσα πάνω κάτω, ήπια νερό, ήπια κρασί για να ηρεμήσω, αλλά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα για να σταματήσω τον οργασμό», δήλωσε η γυναίκα.

Όταν πια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο , ο Ερικ την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έδωσδαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να την ηρεμήσουν.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends