Συμβουλές για να γίνετε..»Μάστερ» στο σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί σε χώρες του εξωτερικού όπως η Βρετανία να παραδίνονται μαθήματα στους επίδοξους εραστές για να βελτιώσουν τις ερωτικές τους αποδόσεις αλλά δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψετε τόσο μακρυά. Χάρη στα νέα καυτά επιστημονικά μυστικά που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ,οι επιστήμονες ευελπιστούν, οι.. κοινοί θνητοί να γίνουν μάστερ στο σεξ, χωρίς να πληρώσουν μια περιουσία.

Μείνετε σε φόρμα

Έρευνα που πραγματοποίησε η Γουίνφρεντ Μ. Κάτλερ, Ph.D., αναπαραγωγική βιολόγος και ιδρύτρια του Ινστιτούτου Athena Institute for Women's Wellness στο Τσέστερ Σπρινγκς της Πενσιλβάνια, στις ΗΠΑ απέδειξε ότι το εβδομαδιαίο σεξ βελτιώνει τα επίπεδα οιστρογόνων των γυναικών.

Το νέο αυτό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία αφού τα οιστρογόνα σχετίζονται με την αυξημένη οστική πυκνότητα, το υγιέστερο καρδιαγγειακό σύστημα, τη βελτιωμένη γονιμότητα, τη μειωμένη «κακή» χοληστερόλη, την αυξημένη «καλή» χοληστερόλη και την ηπιότερη εμμηνόπαυση.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι αποκομίζεις τα οφέλη ανεξάρτητα από το αν έχεις οργασμό» συνεχίζει η Γουίνφρεντ Μ. Κάτλερ.

Επιλέξτε την καλύτερη μέρα

Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερη ώρα και μέρα για να κάνετε σεξ, αφού στους εθελοντές της έρευνας παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης τη συγκεκριμένη στιγμή της εβδομάδας.

Σηκωθείτε από τον καναπέ

Όπως εξάλλου έχει τεκμηριωθεί σε πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Depression and Anxiety» τριάντα λεπτά άσκησης βελτιώνουν σημαντικά τη σεξουαλική λειτουργία.

Κόψτε το τσιγάρο

Μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Ορλεάνης, τεκμηρίωσε ότι όσοι καπνίζουν έχουν έως και 41% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, σε σχέση με τους μη καπνιστές.

Επίσης οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι με τη διακοπή του καπνίσματος ο κίνδυνος δεν εξαλειφόταν, αλλά παρέμενε αναλλοίωτος.

Χάστε κιλά

Κατά μέσο όρο οι παχύσαρκοι άντρες έχουν επίπεδα τεστοστερόνης 25% χαμηλότερα από τους μη παχύσαρκους, γεγονός που επηρεάζει τις αποδόσεις τους στο σεξ. Οι ειδικοί επισημαίνουν την αναγκαιότητα της απώλειας των κιλών για καλύτερη ερωτική ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί όλοι κάνουν…Chexting;

Πελματογράφημα: Πότε και γιατί να το κάνω;

Πως τα παραπανίσια κιλά ''σκοτώνουν'' το σπέρμα

Δείτε όλα τα θέλω των ανδρών στο σεξ!