Σεξ tips από τις »50 αποχρώσεις του γκρι»

  • Iatropedia
Εισπρακτικά ρεκόρ αναμένεται να κάνει η ταινία ''50 αποχρώσεις του γκρι '' που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγες ημέρες πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου Η τριλογία που έγινε best seller τα τελευταία χρόνια κάνοντας αστρονομικές πωλήσεις πέρασε σε άλλο level τη σεξουαλική ζωή των γυναικών που το διάβασαν ενώ έγινε αντικειμένο κριτικής αλλά και ερευνών!

Συγκεκριμένα έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan, σε σε 650 γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών, που διάβασαν το βιβλίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο επιρρεπείς στη δημιουργία επιθετικής ερωτικής σχέσης ενώ κινδυνεύουν να εκδηλώσουν διατροφικές διαταραχές, αλλά και να πέσουν θύματα ψυχολογικής και λεκτικής βίας.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πάνω από το 75% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι θα ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με κάποιον που θα τους φέρεται αντίστοιχα όπως ο Mr. Grey , ο πρωταγωνιστής του βιβλίου.

Το βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε 52 γλώσσες περιγράφει την σεξουαλική αφύπνιση της φοιτήτριας Άννα Στιλ στα χέρια του επιτυχημένου επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Δείτε ποια σεξ tips προτείνει:

Μάτια ερμητικά ανοικτά Αλλάξετε σκηνικό και κάντε το όπως ο Κρίστιαν ο οποίος ζητά από την Άννα να έχει διαρκώς ανοιχτά τα μάτια της σε όλη τη διάρκεια του σεξ.

Κάντε εξάσκηση και εντάξτε το Κάμα Σούτρα στην κρεβατοκάμαρα σας.

Ζήστε ξανά τις 9 ½ Εβδομάδες Επιστρατεύστε Σαντιγί, σοκολάτα και κάντε παιχνίδι

Προτιμήστε υφάσματα, σατέν και δέρμα σε μαύρο χρώμα.

Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και αν δεν έχετε… πιάνο δοκιμάστε άλλο έπιπλο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ; Έρευνα

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα