Σεξ: Τι να μην πείτε ποτέ σε έναν άνδρα!

  • Iatropedia
Όπως το σαβουάρ βιβρ απαγορεύει να μιλάμε με το στόμα ανοικτό έτσι και το εγχειρίδιο του καλού σεξ συνιστά να αποφεύγονται κάποιες φράσεις οι οποίες δυναμιτίζουν την σεξουαλικότητα των ανδρών. Μετά από μακροχρόνιες μελέτες οι επιστήμονες ανακάλυψαν ποιες είναι οι φράσεις που δεν αντέχουν να ακούνε με τίποτα οι άνδρες πριν ή κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών.

«αργείς πολύ»

Η Emily Morse, συγγραφέας του ''Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight'' επισημαίνει ότι τόσο οι επίμονες ερωτήσεις των γυναικών όσο και οι επικρίσεις τους εάν και πότε θα ολοκληρώσουν προκαλούν εκνευρισμό και έντονη αμηχανία στο έτερο ήμισυ.

τι ακούγεται;»

Σίγουρα αναφέρει η διάσημη συγγραφέας θα σηκωθούμε από το κρεβάτι για να δούμε τι συμβαίνει στο σπίτι ή από απου προέρχεται ένας ήχος αλλά φυσικά είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε.

Καλό είναι συνιστά η Emily Morse να μην αφήσετε ένα τυχαίο γεγονός να σας χαλάσει την βραδυά.

αμάν …παραλίγο

Πολλές γυναίκες διστάζουν να πουν στο έτερο ήμισυ τι είναι εκείνο που τις γοητεύει με συνέπεια να εκτοξεύουν αιχμές για την ερωτικότητα των συντρόφων τους.

Σύμφωνα με τον Reef Karim, M.D., ψυχίατρο και συγγραφέα του ''Why Does He Do That? Why Does She Do That; «Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο, απλά ζητήστε το.

«σκεφτόμουν να πάμε στο σούπερ μάρκετ!»

Η σεξολόγος Ruthie Neustifter επισημαίνει ότι «αν το μυαλό σας κατα την διάρκεια των ερωτικών επαφών ταξιδεύει επειδή δεν απολαμβάνετε και πολύ αυτό που συμβαίνει, τότε οφείλετε στον εαυτό σας να αλλάξετε στάση και νοοτροπία».

«μήπως έχω παχύνει;»

Συχνά πολλές γυναίκες την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων φαίνεται να τις απασχολεί το κατά πόσο και που πήραν κιλά. Σύμφωνα με την σεξολόγο Ruthie Neustifter « ο χρόνος που διαλέγουν οι γυναίκες να θέτουν τέτοια ερωτήματα προκαλούν αμηχανία στο σύντροφο τους και θα πρέπει να αποφεύγεται.

τα απαγορευμένα του σεξ

Αναφερόμενη η σεξολόγος Ruthie Neustifter στα απαγορευμένα του σεξ επισημαίνει ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει ποτέ να συγκρίνουν τον νυν με τον πρώην.

Παράλληλα η ειδικός συνιστά στα ζευγάρια να μην βιάζονται να εγκαταλείψουν τον ή την συντροφό τους μετά την ερωτική επαφή. Στο σημείο αυτό προτρέπει τα ζευγάρια να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις στιγμές χαλάρωσης που ακολουθούν μετά το σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως ο υπολογιστής σας αρρωσταίνει;

Ποιες τροφές σας κάνουν …γρήγορους στο σεξ;

Γνωρίζετε ότι; Πάνω από 250.000 ζευγάρια στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα Γονιμότητας…