Σεξ στο δρόμο: Να πάω ή να μην πάω;

  • Iatropedia
Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν το πάθος είναι ασυγκράτητο πολλά ζευγάρια κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, όπου μαζί με την αύξηση της θερμοκρασίας ανεβαίνει και η λίμπιντο όλο και περισσότερο αυξάνονται τα περιστατικά των ζευγαριών που κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

Βέβαια δεν είναι σπάνιο πολλές φορές να συλλαμβάνονται επ΄αυτοφόρω με συνέπεια η είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση sex roles απέδειξε ότι την Άνοιξη και το καλοκαίρι συμβαίνουν τα περισσότερα σεξουαλικά ατυχήματα αφού καθ' όλη τη διάρκεια των εποχών αυτών, καταγράφονται τα περισσότερα δημόσια σεξουαλικά ατυχήματα.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι τα ζευγάρια που προτιμούν να κάνουν σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ.

Και αυτό, γιατί οι ερωτικές περιπτύξεις, που συμβαίνουν, όταν αλλάζει ο χώρος ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική απόλαυση. Σύμφωνα με τις πιπεράτες απαντήσεις που έδωσαν, το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι πιο διεγερτικό αφού γίνεται με κίνδυνο και με ρίσκο.

Την ίδια στιγμή τα περισσότερα ζευγάρια συμφώνησαν ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο μπορεί να ανανεώσει τη σχέση αφού και μόνο η αλλαγή στο περιβάλλον είναι ανανεωτικό.

Στα μειονεκτήματα του είναι ότι έχει μικρή διάρκεια ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να συλληφθεί επ' αυτοφόρω.