Σεξ στα 40: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

  • Iatropedia
Οι επιστήμονες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι τα 40 είναι τα νέα 30 αλλά τελικά τι έχετε μάθει για το σεξ μέχρι την ηλικία αυτή; Πάντως ένα είναι βέβαιο ότι τα χρόνια που περνούν αποτελούν σύμμαχο για το καλό σεξ αφού τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους και το κυριότερο έχουν εμπειρίες.

Το μέγεθος μετράει ή όχι

Το μόνιμο ερώτημα που απασχολεί άνδρες και γυναίκες είναι αν και πόσο μετράει το μέγεθος των ανδρικών προσόντων. Τελικά για κάποιες γυναίκες όντως μετράει αφού η πλειοψηφία απαιτεί το μέγεθος των ανδρικών προσόντων να είναι πάνω από 14,5 εκατοστά. Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι για την πλειοψηφία μετράει το πάχος και όχι το μήκος.

Οργασμός

Οι γυναίκες σε μικρές ηλικίες έχουν την πεποίθηση ότι κάνουν καλό σεξ όταν ο σύντροφος τους ικανοποιείται ακόμη και όταν εκείνες δεν έχουν οργασμό.

Μεγαλώνοντας όμως συνειδητοποιούν ότι πρέπει και εκείνες να απολαμβάνουν το σεξ. Μελέτες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας εξάλλου αποδεικνύουν ότι μετά την ηλικία των 40 οι γυναίκες απογειώνονται σεξουαλικά.

Δεν είναι ταμπού

Η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση όσο τα χρόνια δεν αποτελεί πλέον θέμα ταμπού. Όπως προκύπτει από σχετικές έρευνες οι γυναίκες στην ηλικία αυτή δεν έχουν κανένα λόγο να μην παραδέχονται ότι αρκετές φορές αυτο ικανοποιούνται

Να έχει ή όχι διάρκεια

Στις μικρές ηλικίες το σεξ είναι συχνό και με σύντομη διάρκεια.

Όσο όμως μεγαλώνουμε το σεξ μπαίνει σε άλλη διάσταση καθώς γίνεται περισσότερο ποιοτικό.