Σεξ σε άλλο level: Μάθετε τις νέες τάσεις!

  • Iatropedia
Νέες τάσεις έχουν εισβάλλει στο φαγητό, στο ντύσιμο, στη διασκέδαση, στην ενημέρωση. Από το νέο αυτό status η ερωτική μας ζωή δεν θα μπορούσε να μην επηρεασθεί: Από τα παραδοσιακά ερωτικά γράμματα και τις «ροζ» γραμμές, το σεξ σε άλλο επίπεδο επιβάλλει sex tape, Swing (ανταλλαγή συντρόφων), selfie μετά τις ερωτικές συνευρέσεις αλλά και ... kinky sex. Μάθετε όλες τις νέες τάσεις στο σεξ

Sex tape

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε πως όλο και περισσότερο ζευγάρια μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις και τις παρακολουθούν αργότερα.

Αναλυτικότερα μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την δημοσιογράφο Ann Summers, για λογαριασμό της Daily Mail, σε δείγμα πέντε χιλιάδων γυναικών, αποκάλυψε ότι η νέα τάση στα ζευγάρια της Βρετανίας είναι να βιντεοσκοπούν οι ίδιοι τον εαυτό τους την στιγμή του σεξ σε ποσοστό που αγγίζει το 40%.

Η ίδια έρευνα η οποία προχώρησε ένα βήμα περισσότερο έδειξε πως μια στις δέκα Βρετανίδες παρακολουθούν ταινίες πορνό σε καθημερινή βάση με το 73%, να προτιμά αυτές με πιο χαλαρό περιεχόμενο ενώ το 31% δείχνει προτίμηση σε ταινίες που περιέχουν διάφορα φετίχ.

Swing

Πλέον όλο και περισσότερα ζευγάρια προχωρούν σε ανταλλαγή των ερωτικών τους συντρόφων τακτική η οποία όμως συνέβαινε και σε άλλες εποχές. Όπως επισημαίνει η σεξολόγος δρ. Ρουθ: «Όλοι έχουμε μία δόση επιδειξιομανίας και ηδονοβλεψίας και ταυτόχρονα η θέα άλλων να κάνουν σεξ προκαλεί έντονη διέγερση. Έτσι, οι εμπειρίες αυτές φαίνεται ότι ανεβάζουν τη λίμπιντο.

Selfie

Η νέα τάση επιβάλλει selfie φωτογραφίες μετά το σεξ. Ήδη, όπως αναφέρει η Daily Mail πολλά ζευγάρια έχουν ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες τους με το hastag #aftersex selfie, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν μοιραστεί δηλαδή με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άτομα τις στιγμές τους μετά το σεξ.

Σύμφωνα με τον Κρις Τσέσνερ, λέκτορα του ψηφιακού πολιτισμού στο πανεπιστημίου του Σίδνεϊ το φαινόμενο της υπερέκθεσης είναι κάτι νέο, το οποίο, όμως, εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Μάλιστα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες έχουν εκατομμύρια οπαδούς σε όλο το κόσμο.

Kinky sex

Οι κοινωνιολόγοι Κρισάνα Νόρθαπ, Πέπερ Σβαρτς και Τζέιμς Γουάιτ με βάση τις απαντήσεις διαδικτυακής έρευνας που έδωσαν πάνω από 70.000 άνθρωποι, απεφάνθησαν πως δεν υπάρχουν φυσιολογικές καταστάσεις στο κρεβάτι.

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ένα ποσοστό που αγγίζει το 86% υποστήριξε ότι ένα περιπετειώδες, kinky σεξ, τους απογειώνει ερωτικά αφού σπάει την ερωτική πλήξη. Μάλιστα δεν διστάζουν να ομολογήσουν ότι την νύχτα εκείνη την σκέφτονται συνέχεια και την αναπολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες τροφές ρίχνουν το ουρικό οξύ;

Δείτε τα καλύτερα μέρη για σεξ μετά το κρεβάτι!

Γιατί πονάω στο πέλμα του ποδιού;

Αμάν! Με έπιασε κράμπα: Τι κάνω