Σεξ-Ασκηθείτε για καλύτερους οργασμούς!

  • Iatropedia
Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της ανασφάλειας το σεξ είναι το πρώτο που πλήττεται. Ωστόσο αν θέλετε να απογειώστε τις ερωτικές σας αποδόσεις ανέξοδα σεξ... ασκηθείτε.

Όπως γράφουν οι επιστήμονες στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) η γιόγκα και η περισυλλογή μπορεί να βελτιώσουν την διέγερση, την ερωτική επιθυμία αλλά και τον οργασμό στις γυναίκες. Στους δε άντρες, η γιόγκα μπορεί να είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Αναλυτικότερα όπως έδειξαν τα στοιχεία της μελέτης, η περισυλλογή και η αυτοσυγκέντρωση που απαιτεί η γιόγκα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ερωτική τους ζωή, καθώς επέτρεπε σε γυναίκες που αδυνατούσαν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους, να την εστιάσουν τελικά στον υπερθετικό βαθμό.

Μάλιστα οι γυναίκες κάνοντας γιόγκα, κατάφερναν να γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους – και τελικά απολάμβαναν περισσότερο το σεξ, αφού αυξανόταν η διέγερση, η επιθυμία και οι οργασμοί τους.

Από την άλλη πλευρά στους άντρες το όφελος της γιόγκα διαπιστώθηκε ότι αφορούσε την εκσπερμάτωση:

Όσοι έκαναν γιόγκα μία ώρα την ημέρα, ανέφεραν ότι αυξήθηκε σημαντικά ο χρόνος από την ερωτική διέγερση έως την εκσπερμάτωση – ένα όφελος παραπλήσιο με αυτό που άλλοι άντρες πέτυχαν λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά φάρμακα, τα οποία τους είχαν χορηγηθεί για την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Γνωρίστε τους «μυς του σεξ»

Oι ασκήσεις «Kegel» δυναμώνουν τους μυς του κόλπου των γυναικών βοηθώντας τις να αποκτήσουν έλεγχο των μυών τους και να φτάσουν ευκολότερα σε οργασμό.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Λογιόλα του Σικάγου, το πρόγραμμα αυτό βελτιώνει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και παράλληλα εντείνει το γυναικείο οργασμό.

Οι γυναίκες που έλαβαν μέρος στη μελέτη ανέφεραν μεγάλη βελτίωση στη σεξουαλική τους δραστηριότητα, την ένταση του οργασμού τους αλλά και την ποιότητα ζωής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως υποφέρετε από εμμονές; Δείτε το βίντεο

Πως να κάνετε σεξ μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Πως να κάνετε ασφαλές σεξ το καλοκαίρι;

Κότσι στο πόδι: Μια πονεμένη ιστορία!