Ρεκόρ στο σεξ που ούτε πιστεύετε πως υπάρχουν. Και όμως…

  • Iatropedia
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος άνδρας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, απέκτησε τα περισσότερα παιδιά; μήπως γνωρίζετε ποιο είναι το ρεκόρ οργασμών που είχε ποτέ μια γυναίκα μέσα σε μια ώρα; Θέλετε να μάθετε πόσο μήκος είχε το μεγαλύτερο πέος που έχει καταγραφεί ποτέ, ή ποιο είναι το ρεκόρ ερωτικών επαφών που είχε μια γυναίκα σε μια ημέρα; Για να μην σας πούμε φυσικά το ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης που είχε ποτέ άνδρας. Το Αμερικάνικο Σεξολογικό Ινστιτούτο συγκέντρωσε όλα αυτά τα απίθανα ρεκόρ που άλλα γράφονται και άλλα όχι στο βιβλίο Γκίνες. Διαβάστε λοιπόν...

ΡΕΚΟΡ 1

Πρόκειται για το ρεκόρ πατρότητας που έχει καταγραφεί ποτέ και ανήκει στον Ισμαήλ Ιμπν Σαρίφ (τον Ισμαήλ τον γιο του Σαρίφ). Ήταν άραβας Μουλάς που έζησε τον 17ο αιώνα και σύμφωνα με τα αρχεία της εποχής, απέκτησε 1042 τέκνα, από 500 διαφορετικές γυναίκες. Την ίδια στιγμή το ρεκόρ μητρότητας ανήκει σε μια Ρωσίδα που έζησε στα μέσα του 1700 και η οποία γέννησε συνολικά 28 φορές και έφερε στον κόσμο 69 παιδιά.

ΡΕΚΟΡ 2

Ο μικρότερος σε ηλικία πατέρας που έχει καταγραφεί ποτέ ήταν ο 12χρονος Σάουντ Στερν ενώ η μικρότερη μητέρα που καταγράφηκε στα χρονικά είχε μόνο 5 χρόνια διαφορά με το πρώτο της παιδί. Η Λίνα Μεντίνα από το Περού. έγινε μαμά στα 5 χρόνια της.

ΡΕΚΟΡ 3

Αυνανισμός. Εδώ και εάν έχουν σπάσει ρεκόρ, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Το μεγαλύτερο πάντως ρεκόρ αυνανισμού άνδρα το έχει ένας 28χρονος Κινέζος ο οποίος σε ημερίδα του κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Ερευνών της Καλιφόρνια και ενώπιον ακροατηρίου, είχε 16 αυνανισμούς σε μια ώρα. Οι άνθρωποι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευαν ότι μπορεί ένας άνθρωπος να αυνανίζεται σχεδόν κάθε 4 λεπτά. Το ίδιο ρεκόρ στις γυναίκες κατέχει πάλι μια Κινέζα, η οποία καταγράφηκε πως σε 60 λεπτά είχε 134 οργασμούς ενώ αυνανιζόταν. Δηλαδή είχε 2,23 οργασμούς το λεπτό.

ΡΕΚΟΡ 4

Και μιας που μιλάμε για ρεκόρ ας μιλήσουμε και για οργασμούς. Γνωρίζετε πόσο χρόνο διαρκεί ένας οργασμός; Για τους άνδρες η διάρκεια είναι από 5 μέχρι 8 δευτερόλεπτα. Οι γυναίκες αντίθετα, μπορεί να έχουν το περίφημο status orgasm, δηλαδή έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό. Και όταν λέμε συνεχή εννοούμε συνεχή. Το 1966 καταγράφηκε από γιατρό στις ΗΠΑ ο μεγαλύτερος σε διάρκεια (χωρίς να μειώνεται η ένταση του) γυναικείος οργασμός που ήταν 53 συνεχόμενα δευτερόλεπτα.

ΡΕΚΟΡ 5

Το σπέρμα κατά την εκσπερμάτωση, έχει μετρηθεί ότι φεύγει με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Ναι σωστά διαβάσατε. Ο μέσος όρος απόστασης που μπορεί να διανύσει στον αέρα είναι 30 εκατοστά (βέβαια αυτό εξαρτάται και από την ηλικία και από τη διάθεση.) Το ρεκόρ όμως εκτίναξης, απόστασης και ταχύτητας σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση το έχει ο Γερμανός Χορστ Σουλτς. Κατεγράφη από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου: Απόσταση 5,71 μέτρα, Εκτίναξη σε ύψος 3,76 μέτρα και ταχύτητα 16,5 χιλιόμετρα ανά ώρα.

ΡΕΚΟΡ 6

Πόσες φορές στη σειρά πιστεύετε ότι αντέχει ένας άνδρας να κάνει σεξ; 3; 4; Πόσες 5; Το καταγεγραμμένο ρεκόρ πάντως το έχει ένας 38χρονος που μέσα σε 2 ώρες κατάφερε να έχει τελειώσει 8 φορές με κανονικό οργασμό. Για την ιστορία να αναφέρουμε και ένα άλλο ρεκορ, εδώ το οποίο συνέβη και κατεγράφη το 1954. Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγει ο άνδρας ανά ημέρα είναι 3,2ml ενώ κάθε ημέρα που περνάει δίχως να σπαταλήσει το σπέρμα του, προστίθενται και 0,4ml. Το έτος 1954, γιατροί σε κλινική της Νέας Υόρκης κατάγραψαν την μεγαλύτερη ποσότητα παραγωγής σπέρματος που ήταν 15ml

ΡΕΚΟΡ 7

Και πάμε και στα πιο… “ζουμερά”ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στο σεξ. Η ηθοποιός Μισέλ Μόναχαμ έσπασε ένα απίστευτο ρεκόρ. Το 1991 είχε καούρες και πόνο στο στομάχι και οι γιατροί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν σχεδόν μισό κιλό σπέρμα. (για την ακρίβεια 457 γραμμάρια)

ΡΕΚΟΡ 8

Το μέγεθος μετράει και μην πείτε κουβέντα. Ειδικά για την περίπτωση που θα διαβάσετε. Ο Δρ. Ρόμπερτ Ντίκινσον το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά . Υπάρχει όμως και το αρνητικό ρεκόρ που έχει καταγραφεί και δεν ξεπερνάει σε μέγεθος τα 2 , 6 εκατοστά. Και αφού μιλάμε για μεγέθη, οι μεγαλύτεροι όρχεις που έχουν υπάρξει, μετρήθηκαν σε έναν Αφρικανό. Η περίμετρος τους ήταν 66 εκατοστά (και οι 2).

ΡΕΚΟΡ 9

Ούτε κουμπάκι να πατούσε!!! Τι εννοούμε; Το 1948 οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μέμφις κατέγραψαν το ρεκόρ με το οποίο κάποιος έχει στύση. Βέβαια αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διάθεση αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωππος μπορούσε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα να έχει πλήρη στύση.

ΡΕΚΟΡ 10

Αυτό το ρεκόρ ανήκει σε μια γυναίκα, επαγγελματία των ταινιών για ενήλικες. Μέσα σε μια ημέρα έκανε σεξ με 919 άνδρες στη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορίες ανδρών που τους ευνούχισαν οι γυναίκες τους

Γιατί οι Έλληνες δεν κάνουν σεξ, και χτυπούν γυναίκες;

Πως βγήκε η έκφραση: “άσπρισε από τον φόβο του”

Τι θα συνέβαινε εάν οι άνδρες βίωναν τον πόνο της γέννας; ΒΙΝΤΕΟ

Πως να γίνετε καλύτερος εραστής. Το μυστικό της κιθάρας

Οι 3 πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σεξ που έγιναν ποτέ…