Πότε ένας άνδρας δυσκολεύεται στο σεξ;

  • Iatropedia
Η ζωή δεν είναι στρωμένη πάντα με ροδοπέταλα. Έτσι και η σεξουαλική ζωή έχει τις δικές τις δυσκολίες οι οποίες είναι δυνατόν να βάλουν φρένο στην ερωτική ικανοποίηση. Οι κυριότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στο σεξ έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις τους, την έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης, πρόωρης εκσπερμάτωσης και στυτικής δυσλειτουργίας

Και για του λόγου του αληθές έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την σεξουαλική ζωή των Ευρωπαίων από γνωστή εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών απέδειξε μεταξύ άλλων ότι ένα ποσοστό των ανδρών που φτάνει στο 35% έρχονται αντιμέτωποι με τις παραπάνω δυσκολίες τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Μειωμένη ερωτική επιθυμία

Όσοι έχουν μόνιμη σχέση μετά από ένα χρονικό σημείο το σεξ κόβεται τελείως. Οι αιτίες που ρίχνουν την λίμπιντο σχετίζονται με την πλήξη , τα προβλήματα της καθημερινότητας και διάφορους άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Δυσκολίες γένους αρσενικού

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στο σεξ είναι ότι δεν αποδίδουν όσο θα ήθελαν.

Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι ειδικοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών παθήσεων (ΙΜΟΠ) οι αιτίες που ευθύνονται για τις χαμηλές αποδόσεις σχετίζονται κυρίως με προβλήματα στύσης και πρώιμη εκσπερμάτισης.

Οι καταστάσεις αυτές προκαλούν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στον άνδρα με συνέπεια να κλείνεται στον εαυτό του, να μην συζητά το πρόβλημα με το έτερο ήμισυ αλλά και να μην ζητά βοήθεια από τον ειδικό γιατρό.