Πόσες φορές την ώρα (!) να κάνετε σεξ για να «πιάσετε» παιδί – Απίστευτη έρευνα!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σεξ
Ξεχάστε τις “κατάλληλες” στάσεις στο σεξ, ξεχάστε και την σωματική άσκηση ή και την καλή διατροφή. Αν ένας άντρας θέλει να αυξήσει σε τεράστιο ποσοστό την γονιμότητά του πρέπει να επικεντρωθεί στο πόσες φορές μπορεί να κάνει σεξ μέσα σε μία ώρα.

Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα έρευνας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο North Middlesex στο Λονδίνο, επάνω σε συνολικά 73 υγιή κατά τ’ άλλα ζευγάρια, τα οποία όμως ήταν σε διαδικασία ενδομήτριας σπερματέγχυσης, μιας θεραπείας γονιμότητας, όπου το σπέρμα τοποθετείται απευθείας στην μήτρα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των επιστημόνων, με το να κάνει ένας άντρας σεξ δύο φορές μέσα σε μία ώρα θα μπορούσε να τριπλασιάσει την πιθανότητα να γίνει πατέρας. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά εκείνη που πιστεύεται ότι μετράει περισσότερο!

Συγκεκριμένα όταν οι συμμετέχοντες άνδρες, οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί ως υπογόνιμοι, παρήγαγαν δύο δείγματα σπέρματος μέσα σε μια ώρα και το δεύτερο δείγμα ήταν εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία, αυτό οδήγησε σε ποσοστό επιτυχούς κύησης της τάξης του 20%. Αυτό αντιστοιχεί σε τριπλάσια αύξηση από το 6% ποσοστό επιτυχίας που αναμενόταν με αυτήν την τεχνική.

Δεκαπέντε από τις συμμετέχουσες γυναίκες έμειναν έγκυες από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αυτής της μεθόδου και άλλες δέκα έμειναν έγκυες την δεύτερη φορά που τα ζευγάρια δοκίμασαν αυτή την τακτική για να κάνουν παιδί, ένα μήνα αργότερα, δίνοντας ένα συνολικό ποσοστό επιτυχίας που φτάνει στο εντυπωσιακό 34%!

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας ανατρέπουν τον “μύθο”, ότι οι άνδρες θα πρέπει να “σώζουν” το σπέρμα τους για να καταφέρουν να κάνουν παιδί.

http://www.dailymail.co.uk