Πως να αυξήσετε τη συχνότητα του σεξ!

  • Iatropedia
Ξεχάστε το σεξ μια στο τόσο. Αν η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι τόσο δραστήρια όσο θα θέλατε μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα και την ένταση των ερωτικών σας συνευρέσεων με την βοήθεια της επιστήμης. Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε περισσότερο σεξ χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη

Οι ροζ ταινίες βοηθούν

Τα ζευγάρια που βλέπουν ταινίες πορνό είναι πιο ικανοποιημένα σεξουαλικά.

Ειδικότερα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι η μικρή ή μέτρια σε συχνότητα χρήση πορνογραφικού υλικού έχει θετικές συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού, αυξάνοντας τη συχνότητα και την ποιότητα του σεξ, καθώς και την εγγύτητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ταυτόχρονα τα ζευγάρια που έβλεπαν ροζ ταινίες με μέτρο όμως, διαπιστώθηκε πως είχαν καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία.

Αλλάξτε στάσεις στο σεξ για οργασμούς

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση National Survey of Sexual Health and Behavior έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ.

Σεξ-Ασκηθείτε

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Λογιόλα του Σικάγου, οι ασκήσεις «Kegel» δυναμώνουν τους μυς του κόλπου των γυναικών βοηθώντας τις να αποκτήσουν έλεγχο των μυών τους και να φτάσουν ευκολότερα σε οργασμό. Παράλληλα το πρόγραμμα αυτό βελτιώνει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και εντείνει το γυναικείο οργασμό.

Οι φαντασιώσεις οδηγούν σε οργασμό

Σε έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που φαντασιώνονται συχνά το σεξ, μπορούν με τη δύναμη του μυαλού τους να διεγείρουν σεξουαλικά τον εγκέφαλό τους πιο εύκολα και να έχουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στο σεξ.

Το kinky σεξ σπάει την πλήξη

Όσοι επιδίδονται σε… ιδιαίτερες σεξουαλικές δραστηριότητες παρουσιάζουν υψηλότερους δείκτες πνευματικής υγείας. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, απέδειξε πως όταν τα ζευγάρια κάνουν Kinky σεξ είναι λιγότεροι νευρωτικοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιημένοι από την ζωή τους.

Το εντυπωσιακό στοιχείο, που προέκυψε από την ίδια έρευνα ήταν πως το 86% των ερωτηθέντων δήλωσε πως ένα περιπετειώδες, kinky σεξ, τους απογειώνει ερωτικά αφού σπάει την ερωτική πλήξη.

Μάλιστα δεν δίστασαν να ομολογήσουν ότι την νύχτα εκείνη την σκέφτονταν συνέχεια και την αναπολούσαν.