Πως μπορούν να αυξηθούν τα…προσόντα του άνδρα;

  • Iatropedia
Τα ταμπού καταρρίπτονται και έτσι όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι για να αυξήσουν τα προσόντα τους. Μπορεί η κρίση να έχει αδειάσει τις τσέπες των Ελλήνων αλλά όταν πρόκειται για τα κάλη τους δεν λογαριάζουν τίποτα.

Η πρώτη μεγέθυνση πέους έγινε στην Ελλάδα πριν από περίπου 15 χρόνια και πλέον τα τελευταία δυο χρόνια η αύξηση αυτών των χειρουργείων ξεπέρασε το 70% γεγονός που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Όπως εξηγεί στο iatropedia.gr ο Ουρολόγος Ανδρολόγος Δημήτρης Μπορούσας η αύξηση των ανδρικών προσόντων γίνεται με φαλλοπλαστική η οποία δίνει όχι μόνο πόντους αλλά και πάχος.

Χάρη σε αυτή την επέμβαση οι άνδρες ανακτούν και τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Η επέμβαση αυτή ανήκει στα επονομαζόμενα χειρουργεία μιας ημέρας. Έτσι οι ασθενείς νοσηλεύονται μόνο μια ημέρα στο νοσοκομείο παίρνουν εξιτήριο και συνεχίζουν στο σπίτι την αποθεραπεία .

Η ανάρρωση κρατά 30 ημέρες διάστημα που δεν επιτρέπονται οι σεξουαλικές επαφές. Αμέσως μετά οι άνδρες συνεχίζουν την ερωτική τους ζωή αφού δεν διαταράσσεται η στύση τους αλλά ούτε και η σεξουαλική τους ικανοποίηση.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπορούσας το μήκος αυξάνεται 3-4 εκατοστά σε στύση.

προφίλ

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία οι άνδρες που καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι είναι ελεύθεροι και η ηλικία τους κυμαίνεται από 18 μέχρι 70 χρόνων.