Ποιο ερωτικό πρόγευμα είναι το καλύτερο

  • Iatropedia
Πολλές φορές τα ορεκτικά είναι καλύτερα από το κυρίως πιάτο. Έτσι και στο σεξ φαίνεται ότι κάποια προκαταρκτικά είναι καλύτερα και από το ίδιο το σεξ

Το μασάζ

Πλήθος επιστημονικών μελετών έχει αποδείξει ότι το μασάζ χαλαρώνει τους μύες και χαρίζει ευεξία.

Μάλιστα σε σχετική μελέτη που συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες ανέφεραν ότι ένα καλό μασέζ πολλές φορές είναι καλύτερο και από το ίδιο το σεξ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία

Μελέτες που δημοσιεύθηκαν στην ιατρική επιθεώρηση sex roles έδειξε ότι το ισχυρό φύλο αποδίδει καλύτερα στο σεξ όταν έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο

Η γλώσσα του σεξ

Έχει βρεθεί ότι κάθε ζευγάρι χρησιμοποιεί τη δική του γλώσσα στο σεξ. Μάλιστα κάποιες'' κακές'' λέξεις φαίνεται ότι ανάβουν τα αίματα και ξυπνούν τις αισθήσεις.

Ερωτογενείς ζώνες

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν τις δικές τους ερωτογενείς ζώνες οι οποίες προκαλούν έντονη σεξουαλική διέγερση .

Στη λίστα των καυτών προκαταρκτικών περιλαμβάνεται η ενεργοποίηση τους

Μελέτες έχουν βρει ότι οι κυριότερες ερωτογενείς ζώνες είναι ο λαιμός τα χείλη, ο αυχένας οι θηλές , τα αυτιά.

Θέλει τα γλυκόλογα του

Οι περισσότεροι άνδρες εμπνέονται σεξουαλικά όταν το έτερο ήμιση μιλά χαμηλόφωνα κατά την διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών.

Δώστε διάρκεια

Χωρίς διάρκεια τα προκαταρκτικά φαίνεται ότι δεν έχουν αξία. Μάλιστα όπως απέδειξε σχετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό Κέντρο της Πράγας η καλύτερη διάρκεια των προκαταρκτικών είναι περίπου 10 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Τι ντρέπεται να ρωτήσει μια γυναίκα για το σεξ