Ποιες είναι οι σεξουαλικές συνήθειες των νέων ζευγαριών;

  • Iatropedia
Νέοι καιροί και νέα έθιμα. Τα πράγματα άλλαξαν και μαζί έχουν αλλάξει και οι σεξο συνήθειες των νέων ζευγαριών. Μάθετε τι κάνουν.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών απέδειξε ότι ένα στα τέσσερα σύγχρονα ζευγάρια προτιμά να βγάζει selfie φωτογραφίες μετά από το σεξ, τις οποίες στη συνέχεια τις ποστάρει σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι έχουν γεμίσει τα διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης από νέα ζευγάρια να χαμογελούν κάτω από τα σκεπάσματα σε μια ερωτική…selfie.

Βάση της ίδιας έρευνας τα περισσότερα νέα ζευγάρια προτιμούν να συνεχίζουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο μπάνιο.

Μάλιστα οι γυναίκες απαντούν σε σχετικό ερώτημα της έρευνας ότι εμπνέονται σεξουαλικά από ένα ερωτικό μπάνιο μαζί με τον σύντροφό τους.

Όπως προκύπτει από την ίδια μελέτη ''αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις τότε συνεχίζουν και σε δεύτερο γύρο''. Αλλά για να συμβεί αυτό αναφέρουν ότι τις περισσότερες φορές προηγούνται κάποια προκαταρκτικά όπως μασάζ και ερωτικά χάδια.

Αγκαλίτσες

Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις των γυναικών η πλειοψηφία θέλει να έρχεται πιο κοντά με το έτερο ήμισυ.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρουν ότι επιθυμούν διακαώς τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια.

Βέβαια οι περισσότερες γυναίκες στηλίτευσαν το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες παραδίδονται στην αγκαλιά του Μορφέα αμέσως μετά.

Ένα τσιγάρο

Όπως και παλιά έτσι και σήμερα πολλά νέα ζευγάρια προτιμούν να καπνίζουν ένα τσιγαράκι μετά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.