Ποια είναι τα ερωτικά απωθημένα ανδρών και γυναικών;

  • Iatropedia
Στην ιατρική συχνά ακολουθείται ο γενικός κανόνας αν έχεις μια ίωση άφησε την να κάνει τον κύκλο της χωρίς φάρμακα για να γίνεις καλά. Έτσι και στον έρωτα αν δεν κάνει το κύκλο του αφήνει απωθημένα που στοιχειώνουν άνδρες και γυναίκες. Ποια είναι τα ερωτικά απωθημένα των δυο φίλων;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσι σε δειγμα 350 γυναικών και ανδρών απέδειξε ότι και τα δυο φύλα άνδρες και γυναίκες αν και βρίσκονται σε μόνιμη σχέση δεν παύει να έχουν ερωτικά απωθημένα.

Κάποιος ανεκπλήρωτος έρωτας από το παρελθόν τους κυνηγά λόγου του ότι ποτέ δεν κατάφεραν να συνάψουν ερωτική σχέση.

Η ίδια έρευνα έπιασε στα πράσα τους άνδρες και γυναίκες να παραδέχονται ότι όταν ο γάμος τους περνάει κρίση τότε σκέφτονται πως θα ήταν τα πράγματα με το ερωτικό τους απωθημένο.

Μάλιστα δεν δίστασαν να ομολογήσουν ότι η φαντασία τους τότε καλπάζει αφού πλάθουν σενάρια με το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα.

Την ίδια στιγμή η ίδια έρευνα έδειξε ότι το απωθημένο των ανδρών και γυναικών δεν είναι μόνο με τους πρώην αλλά και με κάποια άλλα πράγματα που δεν έχουν εκπληρωθεί όπως:

γιατί δίστασαν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση. Και εδώ η φαντασία παίζει καταλυτικό ρόλο αφού στην κυριολεξία οργιάζει πλάθοντας σενάρια.

Ένα ακόμη πιπεράτο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι το γεγονός ότι το αδύναμο φύλο είναι πιο επιρρεπείς στο να έχουν ερωτικά απωθημένα ίσως γιατί οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα και όχι την λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα