Πέντε παράξενα αφροδισιακά για καλύτερο σεξ

  • Iatropedia
Λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουν ποια είναι τα αφροδισιακά που κάνουν ριστάρτ στην κοιμισμένη λίμπιντο. Πλέον οι επιστήμονες ανακάλυψαν και ορισμένα νέα περίεργα φυσικά διεγερτικά, τα οποία φαίνεται ότι, εμπνέουν ερωτικά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια βρήκαν ότι το νούμερο ένα διεγερτικό που… ξεσηκώνει τις γυναίκες είναι η φυσική μυρωδιά των ανδρών.

Στο σημείο αυτό οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να σταματήσουν να αρωματίζονται, αφού η μυρωδιά του σώματος τους μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες

Το Λούνα Παρκ

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά η λίμπιντο των γυναικών αυξάνεται μετά από μια βόλτα στο λούνα παρκ!

''Η αδρεναλίνη που εκτοξεύεται στα ύψη, η καρδιά που χτυπά σαν τρελή, μετά από μια επίσκεψη σε ένα λούνα παρκ, διεγείρει τις γυναίκες'' αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Οι άνδρες;

Ταυτόχρονα οι ειδικοί επιστήμονες θέλησαν να διαπιστώσουν τι είναι αυτό, που διεγείρει ερωτικά τους άνδρες.

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται οι άνδρες παθιάζονται με την μυρωδιά της κανέλας.

Επίσης τα καθαρά σεντόνια αποτελούν ένα ακόμη περίεργο φυσικό διεγερτικό για το ισχυρό φύλο, όπως τεκμηρίωσε σχετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Βρετανικό Σύλλογο για τον Ύπνο.

Παράλληλα οι επικεφαλείς των ερευνών τουΠανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνιαεντόπισαν ότι και τοκόκκινο χρώμα έχειαφροδισιακές ιδιότητες. Έτσι εξηγείται γιατί οι άνδρες ξεσηκώνονται ερωτικά με τα κόκκινα εσώρουχα και όλα τα σχετικά… αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Τι ντρέπεται να ρωτήσει μια γυναίκα για το σεξ