Πατήστε τα σωστά «κουμπιά» του συντρόφου σας και κάντε σεξ μέχρι πρωίας

  • Iatropedia
Δείτε ποια προκαταρκτικά μπορούν να κάνουν το αντικείμενο του πόθου σας, να σας παραδοθεί άνευ όρων. Άνδρες και γυναίκες έχουν άλλα πράγματα που τους αναστατώνουν!

Άνδρες

Ο άνδρας είναι «οπτικός» τύπος αλλά ερεθίζεται και με αυτά που του λέτε.

– Καταρχάς ο ανδρικός εγκέφαλος αντιδρά άμεσα σε ερεθίσματα μέσω της όρασης. Δηλαδή αν σας δει πιο περιποιημένη ή πιο…γυμνή από το συνηθισμένο, το πιθανότερο είναι ότι θα ερεθιστεί μόνο από αυτό.

– Επίσης οι άνδρες ερεθίζονται με μια τολμηρή συζήτηση, ακόμα και με μια τολμηρή λέξη ή έκφραση που θα τους πείτε.

-Κι όχι μόνον αυτό, αλλά οι άνδρες ερεθίζονται και με κάποιες κινήσεις της γυναίκας που τους αρέσει: Το γλύψιμο των δαχτύλων σας καθώς τρώτε, το σκύψιμο να πιάσετε κάτι που έπεσε στο πάτωμα (με εκείνον να σας κοιτάει πάντα από πίσω), το πέρασμα της γλώσσα από τα χείλια σας αλλά και το ασυναίσθητο χάϊδεμα των μηρών σας ή του στήθους σας, μπορεί να τους ερεθίσει.

Γυναίκες

Η γυναίκα θέλει ωραίες συνθήκες, ερωτικά λόγια και άγγιγμα για να ερεθιστεί…

– Η κλειτορίδα και η θηλή ήταν τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στην πίεση κι άρα ξέρετε τί πρέπει να κάνετε αν βρεθείτε στο κρεββάτι μαζί τους…

-Επίσης τα ερωτικά λόγια ψυθιριστά κοντά στο αφτί της μπορεί να την κάνουν να κλείσει τα μάτια και να αναστενάξει με νόημα.

– Τέλος, τα φιλιά στο λαιμό, γύρω από τα αφτιά, στους ώμους και στο εσωτερικό των μηρών συνοδευόμενα και από χάδια, θα αναστατώσουν και την πιο «σφιγμένη»!