Παθόντες εν –σεξουαλική– υπηρεσία

  • Iatropedia
Στο σεξ τα ατυχήματα δεν λείπουν, άλλοτε αστεία άλλοτε πιο σοβαρά. Ωστόσο η στάση της… άτακτης «καουμπόϊσσας» ευθύνεται για τις περισσότερες περιπτώσεις κατάγματος πέους στον Δυτικό κόσμο, επισημαίνουν Βραζιλιάνοι ερευνητές

Το «σπάσιμο του μπρόνκο», η έκφραση των καουμπόϋς για την εξημέρωση των άγριων αλόγων, στην κλίνη του πάθους αποκτά διαφορετική έννοια –κυριολεκτική και… επώδυνη. Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύονται στην Επιθεώρηση Advances in Urology, απ’ όλα τα ερωτικά ακροβατικά, η στάση της «ανάποδα ιππεύουσας καουμπόϊσσας» έρχεται πρώτη στην λίστα των αιτίων κατάγματος πέους, ένας τραυματισμός που μετατρέπει την απόλυτη ηδονή σε απόλυτο πόνο, σε χρόνο μηδέν.

Το απότομο, βίαιο λύγισμα πέους σε πλήρη στύση υπόσχεται να χαλάσει για τα καλά την ρομαντική ατμόσφαιρα και σύμφωνα με τους επιμελείς Βραζιλιάνους ερευνητές που έψαξαν το θέμα εις βάθος, θα μπορούσε να συμβεί όχι μόνο κατά την διάρκεια ετεροφυλοφιλικής επαφής αλλά και εξαιτίας αυνανισμού με «κάποιον συγκεκριμένο τρόπο» (;) Όσον αφορά τις δυνητικά πιο επικίνδυνες για τον τραυματισμό του ανδρικού μορίου σεξουαλικές στάσεις, η παρτενέρ από πάνω καταλαμβάνει σαφώς την κορυφή καθώς ευθύνεται περίπου για τις μισές περιπτώσεις κατάγματος πέους. Προφανώς τα σκυλάκια το κάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια αφού η στάση «doggy style» ακολουθεί αντιστοιχώντας στο 28% παρόμοιων ατυχημάτων. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις τα αίτια αναφέρονται ως… «απροσδιόριστα».

Η έρευνα δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί καθώς οι περισσότεροι άνδρες ήταν εξαιρετικά απρόθυμοι να αποκαλύψουν την πραγματική αιτία του τραυματισμού τους: σχεδόν το ¼ των ερωτηθέντων αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη. Αυτά στον Δυτικό κόσμο, διότι οι επίμονοι ερευνητές κατήρτισαν έναν… μίνι γεωγραφικό Άτλαντα σεξουαλικών ατυχημάτων. Όπως ανακάλυψαν, στην Μέση Ανατολή και ειδικά στο Ιράν, η αιτία πίσω από τις μισές περιπτώσεις κατάγματος πέους δεν ήταν η σεξουαλική επαφή αλλά η προσπάθεια ανδρών να κρύψουν βίαια την στύση τους! Η εθιμική πρακτική του «Τακαανταν» (να κάνει «κλικ», στα κουρδικά) βασίζεται στην κάμψη του άνω τμήματος ενός πέους σε στύση μέχρι να ακουστεί θόρυβος! Ξεχωριστή έρευνα ανεβάζει στο 57% τα σχετικά περιστατικά… Εδώ είναι που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ; Έρευνα

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα