Νέο γυναικείο προφυλακτικό “εγγυάται”… δονούμενους οργασμούς

  • Iatropedia
Όταν σκέφτεστε το γυναικείο προφυλακτικό, πιθανότατα στο μυαλό σας έρχεται μια εικόνα με κάτι που μοιάζει με μικρό σακουλάκι, το οποίο μόνο σέξι δεν είναι στην όψη και την χρήση, είναι κάπως αστείο και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις νέες τεχνολογίες.

Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία IXü έφερε τώρα στην αγορά ένα νέο προφυλακτικό με την ονομασία “VA w.o.w. Condom Feminine”, το οποίο θα αλλάξει αυτή την εικόνα.

Όχι μόνο είναι έχει ασύρματη σύνδεση με Bluetooth (!), αλλά έχει και ειδική συσκευή δόνησης που είναι ενσωματωμένη στην βάση (σε σχήμα καρδιάς) και αποτελεί την πιο βασική αιτία που οι κατασκευαστές του νέου προφυλακτικού πιστεύουν ότι οι γυναίκες θα… το λατρέψουν.

Το VA wow, σύμφωνα με την παρασκευάστρια εταιρεία, έχει ως στόχο “να συνδυάσει το βασικό γυναικείο προφυλακτικό με με τα εξαιρετικά δημοφιλή και μικρού μεγέθους ηλεκτρονικά σεξουαλικά παιχνίδια/βοηθήματα”.

Το δονούμενο μέρος του προφυλακτικού εφάπτεται στην κλειτορίδα και μπορεί να κατευθύνεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο (!), ενώ ένα μικρό σφουγγάρι στο άλλο άκρο του προφυλακτικού το κρατά πάντα στη θέση του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσκόπηση που έγινε σε δεκάδες γυναίκες, το 70% είπε ότι με το νέο προφυλακτικό έφτασε σε οργασμό κάθε φορά που το χρησιμοποίησε, ενώ το υπόλοιπο 30% έφτασε επίσης σε οργασμό, αλλά αφότου το χρησιμοποίησε για 2 έως 4 φορές.

Από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό το ποσοστό των γυναικών που χρησιμοποιεί γυναικεία προφυλακτικά παγκοσμίως (1,6%).

Ίσως μετά από το VA wow να αλλάξει αυτό…

http://www.independent.co.uk/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ένταση και ευκολία οργασμού φαίνεται από το σχήμα του…

Τι αλλάζει στον γυναικείο οργασμό ανά ηλικία